Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
JJ Rabbit anuBOWLS Kikker

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • JJ Rabbit Cuppies
  • JJ Rabbit anuBOWLS Kikker
  • JJ Rabbit anuBOWLS Kikker en Pinquin

JJ Rabbit aniBOWLS Kikker

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs: € 10,99

Je ontvangt 11 punt(en).

OF

Product omschrijving

Dit ecologische aniBOWLS schaaltje van JJ Rabbit is multifunctioneel. Vul het met een lekker toetje, fruit, chipjes of schijfjes komkommer. Leuk om op tafel te hebben of als schaaltje lekkers tijdens de picknick of gebruik thuis. AniBOWLS Kikker bestaat uit een groen en rood schaaltje. Ze hebben beiden dezelfde afmeting. Lekker smullen. Wel even een opmerking over Kikker. Hij wil nog wel eens een boertje laten. Hij schaamt zich er een beetje voor, maar dan heeft het gewoon lekker gesmaakt en dat is alleen maar een compliment.


Leuk om te gebruiken en ook niet onbelangrijk, makkelijk schoon te maken met warm water of in de vaatwasser. Ook handig, aniBOWLS mogen in de magnetron!
De JJ Rabbit aniBOWLS is een volledig veramtwoord product en te gebruiken vanaf 9 maanden of wanneer je niet kunt wachten om dit vrolijke kikkerschaaltje in gebruik te nemen.


Het is gemaakt van plantaardige materialen. Is het setje klaar met gebruik, geef het dan terug aan moeder aarde en zij zorgt ervoor dat het wordt afgebroken.
Verkrijgbaar in twee setjes; Kikker en Pinquin. Kikker in groen en rood en Pinquin in blauw en oranje. De kleuren passen mooi bij de dipPLATES, Fork + Spoon en Sillimat of Cuppies van JJ Rabbit.


jj rabbit bio

Productinformatie

JJ Rabbit aniBOWLS™

  • 11.5cm W x 6cm H
  • Biologisch afbreekbaar
  • BpA vrij, Phthalate vrij, and PVC Free
  • Vaatwasmachinebestendig, bij lage temperatuur van 85˚C en op het bovenste rek
  • Mag in de magnetron

Biodegradable
CUPPIES® is voor 100% gemaakt uit planten en is volledig biologisch afbreekbaar. Cuppies zijn gemaakt van bioplastic, dat gemaakt wordt van de suikers en het zetmeel in planten.En natuurlijk hoef je je bij alle producten van JJ Rabbit niet zorgen te maken over BpA, Phthalates, PVC of andere gevaarlijke chemicaliën.

Easy to Care For. Top-rack Dishwasher safe.
CUPPIES® zijn leuk om te gebruiken en makkelijk om schoon te maken. Je kunt ze simpel in het bovenste rek van de vaatwasser plaatsen voor een reinigingsbeurt of met de hand wassen in warm water. Het advies voor de watertemteratuur is onder de 85˚C.

Wil je meer weten over de hippe ecologische producten van JJ Rabbit? Of wie er achter het product zit? Lees het verhaal van JJ Rabbit.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

JJ Rabbit siliMATs Kikker

JJ Rabbit siliMATs Kikker

Prijs: € 10,99
JJ Rabbit Cuppies Kikker

JJ Rabbit Cuppies Kikker

Prijs: € 8,99
JJ Rabbit Fork + Spoon rood

JJ Rabbit Fork + Spoon rood

Prijs: € 4,99
 

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.