Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Leuk spul

Leuk spul

Artikelen 1 tot 12 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 1. LAATSTE
  Manostiles knuffelkussen Kikker

  Manostiles knuffelkussen Kikker

  Sale € 13,50

  Nu: € 9,45

  Je ontvangt 10 punt(en).

  Dit knuffelkussen van het merk Manostiles is een vrolijk ontwerp. Het maakt deel uit van de nieuwe verfrissende kindercollectie. Een grappig en bijzonder knuffelkussentje voor in het ledikantje of de box.  We willen allemaal wel zo'n zacht en vrolijk kikker vriendje! Dit knuffelkussen is makkelijk te combineren met andere lifestyleproducten of accessoires voor in de kinderkamer. Het kussen is heerlijk zacht door gebruik van biologisch katoen.

  Leuk om kado te geven.

  Meer info
 2. Voggenreiter - Xylofoon

  Voggenreiter - Xylofoon

  Prijs: € 27,50

  Je ontvangt 28 punt(en).

  De xylofoon, een bekend muziekinstrument wat we allemaal wel kennen. Er zijn vele variaties, van schel tot een mooi geluid waar je kleine liedjes mee kunt spelen aan de hand van een kleurenkaart. Deze xylofoon laat een helder geluid horen die uit de metalen schijfjes komt. Het frame is van hout en er worden twee houten stokjes bij geleverd. Een mooi kwalitatief instrument waarmee je de basis voor het leren van noten onder de knie kunt krijgen. 

  De adviesleeftijd is 4+

  Kijk ook eens bij de andere instrumentjes van Voggenreiter zoals de speciale baby muziek collectie.

  Meer info
 3. Voggenreiter - set Maracas

  Voggenreiter - set Maracas

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Mooie houten set die bestaat uit twee stuks Maracas. De sambaballen geven een mooi geluid en zijn erg geschikt om muziek mee te begeleiden. Leuk instrument zijn de muziekles of om zelf thuis ritmes te maken. Ze liggen fijn in de hand en met een beetje swing gaan de voetjes vanzelf van de grond. 

  De adviesleeftijd is 3+

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 4. Voggenreiter - Bellenkrans

  Voggenreiter - Bellenkrans

  Prijs: € 7,95

  Je ontvangt 8 punt(en).

  Vrolijke bellenkrans met een fijne handgreep van hout en een leren band. Als je hem schudt klinken en 5 vrolijke belletjes. Voggenreiter noemt het zelf ook wel "Sleigh Bells". Als je het geluid hoort begrijp je waarom. Doe je ogen maar dicht en je ziet de arrenslee al aan komen. Het is fijn om naar dit percussie-instrument te luisteren. Een leuke toevoeging tijdens de muziekles op school of een kinderdagopvang, maar thuis kun je er ook ritmes mee maken. Doordat het makkelijk in de hand ligt is het een instrument wat ook erg geschikt is voor jonge kinderen.

  De adviesleeftijd is 3+ en de bellenrammelaar is 10,5 x 2,5 cm lang.

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 5. Voggenreiter - Bellen rammelaar

  Voggenreiter - Bellen rammelaar

  Prijs: € 8,95

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Vrolijke bellenrammelaar met een fijne handgreep. Als je hem schudt klinken en 14 vrolijke belletjes. Voggenreiter noemt het zelf ook wel "Sleigh Bells". Als je het geluid hoort begrijp je waarom. Doe je ogen maar dicht en je ziet de arrenslee al aan komen. Het is fijn om naar dit percussie-instrument te luisteren. Een leuke toevoeging tijdens de muziekles op school of een kinderdagopvang, maar thuis kun je er ook ritmes mee maken. 

  Met dit instrument kun je ook een groep tot de orde roepen of de bellenrammelaar is ook te gebruiken op feestjes of optochten. Een instrument wat je divers in kunt zetten.
  De adviesleeftijd is 3+ en de bellenrammelaar is 20,5 cm lang.

  De belletjes van de arreslee zijn ook live te horen.

  Meer info
 6. Voggenreiter - Shaker bel "Dag"

  Voggenreiter - Shaker bel "Dag"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is de houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter die tussen de mini en midi in valt. Dit instrumentje geeft een heldere en frisse klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een belshaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  De rammelaar heeft ook een nachtversie, waarbij de shaker een dieper en donkerder geluid maakt. De rammelaar is dan van walnoothout. Het donkere geluid heeft een rustgevende werking. Voor de afwisseling of oudere kinderen kun je ook met een stokje over de ribbels gaan.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze mini shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 57 mm en de diameter 30 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info
 7. Voggenreiter - Shaker bel "Nacht"

  Voggenreiter - Shaker bel "Nacht"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is een shaker van het Duitse merk Voggenreiter die tussen de mini en midi in valt qua formaat. Dit instrumentje geeft een donkere klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een belshaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  Deze belshaker is van walnoothout. Het diepere geluid heeft een rustgevende werking. Je kunt ook gebruik maken van een stokje om langs de ribbelrand te bewegen voor een extra toevoeging.

  De rammelaar heeft ook een dagversie, waarbij de shaker een helder en fris geluid maakt. De belrammelaar is dan van beachwood.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze belshaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 57 mm en de diameter 30 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  De shaker met bel zien en horen, dat kan via deze video.

  Meer info
 8. Voggenreiter - Maxi shaker "Dag"

  Voggenreiter - Maxi shaker "Dag"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is de grootste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een heldere en frisse klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elke hand een maxi shaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! En zeker ook voor de grote muziekliefhebbers, want dit maatje is erg geschikt voor peuters en het is heerlijk om samen muziek te maken en klanken te ontdekken. Bovendien is deze maxi shaker ook goed voor de voetjes, want je kunt er lekker op bewegen. Lift up your feet and dance!

  De rammelaar heeft ook een nachtversie, waarbij de shaker een dieper en donkerder geluid maakt. De rammelaar is dan van walnoothout en gevuld met bonen. Het donkere geluid heeft een rustgevende werking. Je kunt hem ook leuk combineren met een kleinere shaker.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze maxi shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 86 mm en de diameter 36 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info
 9. Voggenreiter - Maxi shaker "Nacht"

  Voggenreiter - Maxi shaker "Nacht"

  Prijs: € 8,50

  Je ontvangt 9 punt(en).

  Dit is de grootste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een donkere klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elke hand past een maxi shaker. De muziekreis kan beginnen voor de muziekontdekker! En zeker ook voor de grote muziekliefhebbers, want dit maatje is erg geschikt voor peuters en het is heerlijk om samen muziek te maken en klanken te ontdekken. Bovendien is deze maxi shaker ook goed voor de voetjes, want je kunt er lekker op bewegen. Lift up your feet and dance!

  Deze maxi shaker is van walnoothout en heeft een vulling van bonen. Het diepere geluid heeft een rustgevende werking.
  De rammelaar heeft ook een dagversie, waarbij de shaker een helder en fris geluid maakt. De rammelaar is dan van beachwood.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze midi shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 86 mm en de diameter 36 mm. Ook tof om te combineren met een kleinere shaker.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info
 10. Voggenreiter - Midi shaker "Dag"

  Voggenreiter - Midi shaker "Dag"

  Prijs: € 7,50

  Je ontvangt 8 punt(en).

  Dit is de middelste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een heldere en frisse klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een midi shaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  De rammelaar heeft ook een nachtversie, waarbij de shaker een dieper en donkerder geluid maakt. De rammelaar is dan van walnoothout en gevuld met bonen. Het donkere geluid heeft een rustgevende werking. 

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze midi shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 60 mm en de diameter 35 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  De shaker ´Dag´ kun je ook zien en horen. Kijk maar eens.

  Meer info
 11. Voggenreiter - Midi shaker "Nacht"

  Voggenreiter - Midi shaker "Nacht"

  Prijs: € 7,50

  Je ontvangt 8 punt(en).

  Dit is de middelste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een donkere klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een midi shaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  Deze midi shaker is van walnoothout en heeft een vulling van bonen. Het diepere geluid heeft een rustgevende werking.
  De rammelaar heeft ook een dagversie, waarbij de shaker een helder en fris geluid maakt. De rammelaar is dan van beachwood.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze midi shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 60 mm en de diameter 35 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info
 12. Voggenreiter - Mini shaker "Nacht"

  Voggenreiter - Mini shaker "Nacht"

  Prijs: € 6,50

  Je ontvangt 7 punt(en).

  Dit is de kleinste houten shaker van het Duitse merk Voggenreiter. Dit instrumentje geeft een donkere klank. Jouw kleintje zal hier verrassend op reageren als hij dit houten staafje pakt en beweegt. Het prachtige geluid is betoverend en heerlijk om zelf ook even naar te luisteren. In elk knuistje past een mini shaker. De muziekreis kan beginnen voor de kleine muziekontdekker! Bij baby´s die het instrument vasthouden is het goed om erop te letten dat dit maar een paar minuten is om overprikkeling te voorkomen. 

  Deze mini shaker is van walnoothout en heeft een vulling van bonen. Het diepere geluid heeft een rustgevende werking.
  De rammelaar heeft ook een dagversie, waarbij de shaker een helder en fris geluid maakt. De rammelaar is dan van beachwood.

  De adviesleeftijd is 12 maanden. Omdat deze mini shaker volledig van hout is en geen schadelijke stoffen bevat kan hij ook prima voor een jongere leeftijd. In de mond stoppen is niet erg. Lengte is 55 mm en de diameter 30 mm.

  De instrumentjes van Voggenreiter kun je live via dit filmpje horen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 12 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren