Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
BubbleLab BubbleLabXtra Navul

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

BubbleLab BubbleLabXtra Navul

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs: € 6,95

Je ontvangt 7 punt(en).

OF

Product omschrijving

BubbleLab Xtra is een navulverpakking of extra Bubblesop voor als je meer bellen wilt maken tijdens bijvoorbeeld een kinderfeestje of gewoon om met vriendjes te spelen.
Met deze extra voorraad Bubblepoeder kun je nog eens 5 liter extra Bubblesop maken voor gigantische grote zeepbellen.


Super leuk product vooral vanaf het voorjaar maar zeker ook in de winter een geschikt buitenspeel product!

Productinformatie

Zelf maken
Met buisjes vol bubblepoeder, stokken en touw maak zelf makkelijk 5 liter sop en knoop je een mooie bubblestok waarmee je urenlang gigantische meterslange grote zeepbellen kunt maken. 

Hoe werkt het
Mix zelf de poeder uit het buisje met water en een fles afwasmiddel en je hebt vijf liter sop om uren mee te spelen.
In Nederland wordt in de handleiding geadviseerd om voor het beste resultaat om een fles Dreft te gebruiken. Mix zelf dit poeder met water en een fles afwasmiddel en je hebt vijf liter sop om uren mee te spelen. In het filmpje maken ze het van Eco afwasmiddel. Nu ben ik hier als groene shop hier natuurlijk wel een voorstander van. Daarom 

Overigens hoef je niet alles tegelijk te gebruiken. Met de helft van een buisje heb je al voldoende voor zeker een uur plezier. Je kunt het zelfs laten staan voor de volgende dag. Even roeren en het bubbelfeest kan weer beginnen.

Van het touw en de stokken knoop je je eigen bubblestok om zo de grootste bellen te blazen. En groot zijn ze! Met dit sop kun je bellen maken die meterslang de lucht in zweven. 

Heel veel bubbels, maar begin op tijd
Het sop heeft even de tijd nodig om in te trekken. Als je in de middag graag bubbels wilt maken, kun je je het beste in de ochtend al starten met de substantie. Dan hoef je niet meer te wachten en kun je direct aan de slag met een goed ingetrokken BubbleLab-resultaat.

De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en in het Engels.

Recycletips van BubbleLab
Wij willen alle kinderen aan het spelen krijgen en het milieu zo min mogelijk belasten. Lastig… Daarom geven we graag tips wat je met onze verpakkingen kunt doen. Super leuk om zelf te maken! Gebruik het buisje als bloemenvaasje of voor een speciaal 'collected thoughs-doosje'.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.