Stoer, speels en vrolijk voor kids!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Grimms Dansende Boxen

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Grimms Dansende Boxen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs: € 52,50

Je ontvangt 53 punt(en).

OF

Product omschrijvingDe dansende boxen van Grimms is een bijzonder balanceer- en knikkerspel. Je kunt dit spel vanaf jonge leeftijd al spelen door te beginnen met stapelen, de knikkers door de opening laten vallen en kijken wat er gebeurt. Als ze wat ouder zijn kun je het moeilijker maken door de kubussen op de ballen te laten balanceren en op deze manier de toren van Pisa te maken. Stapel gekke vormen en figuren. Een plezier spel wat je alleen kunt spelen of samen. 

 

De inhoud bestaat uit vier kubussen en vier ballen. Drie hiervan blokkeren de opening waardoor je kunt balanceren en de kleinere groen bal past door de opening. Ontdek speelde effecten met deze stapelboxen. 

 

De balanceerboxen zijn gemaakt van Lindenhout en gekleurd met niet giftige verf op waterbasis. De grootste box is 13 cm en de diameter 4,5 of 5 cm.Hout prikkelt alle zintuigen

Hout is expressief, verfijnd door de tekenen van de tijd; het is robuust en houdt ons lange tijd gezelschap.
Hout is esthetisch mooi: het vertelt het verhaal van de natuur en het leven.
Als zijn reis bij verschillende generaties tot een einde komt, kan het weer in de natuur worden gerecycled. 


Hout heeft een warme en levendige klank en nemen je mee op reis door het geluidsspectrum bij een instrument van hout.
Door de geur van hout, voelen we zijn originaliteit, duidelijkheid en oprechtheid.


Weet je nog hoe hout smaakt?
Wij hebben geen toevoegingen nodig voor hout. Daarom is het ideaal voor bijtringen, rammelaars en grijpen speelgoed voor onze kleine kinderen. Zijn oppervlakte bindt luchtvochtigheid, omdat het open is en ruw. Op deze droge ondergrond kunnen bacteriën niet groeien - zij sterven. Sommige houtsoorten hebben zelfs speciale eigenschappen met bacteriedodende effecten.


Het gevoel
Hout voelt zich goed in onze handen met zijn warmte en aparte ondergrond.

Productinformatie

Onze intentie is om speelgoed te ontwerpen met een eenvoudig ontwerpen in combinatie met prachtige kleuren, die uitnodigen om mee te spelen en voor alle leeftijden geschikt zijn. Producten waar je steeds weer mee blijft spelen.

Grimms is een familiebdrijf wat ontwikkeld, maakt en wereldwijd verkoopt.

Waar we voor staan. Een paar weetjes. 

piktrogramm_werkstaetten_fuer_behinderte_menschen Sommige van onze producten worden gemaakt in samenwerking met gehandicapte mensen: Magnet Puzzels, Sparkling Mandala's en Mobiles (Art.nr. 70240-44).

grimms_piktrogramm_therapie_erpr De meeste van onze producten zijn ook geschikt voor therapeutisch werk op vele manieren. Deze producten zijn met succes getest in therapie: Puzzle Octagon en Puzzle Vlinder.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.