Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Egmont Toys Magneetkalender

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Egmont Toys Magneetkalender

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Sale € 24,95

Nu: € 19,95

Je ontvangt 20 punt(en).

OF

Product omschrijving

Hoe moeilijk is het voor kinderen om dagen en maanden te onthouden. De cyclus van seizoenen hoort hier ook bij. Mijn zoontje vraagt elke dag. "Wat voor dag is het vandaag?" Nu hij op school zit is dit ook een dagelijkse terugkerend begrip. Thuis was hij er ook al mee bezig en dan is deze kalender een leuke uitkomst. Dit huisje kun je op hangen of neerzetten en de dag, maand en seizoen kan er worden op gekleefd. Het is namelijk een magisch huisje, want hij is magnetisch. Je kunt er ook het weer van vandaag aan toevoegen. Alle losse onderdelen hebben een vaste plek in het huisje. 

 

Het voorbeeld is in een andere taal. Deze magneetkalender van Egmont Toys kan in maar liefst vijf talen worden weer gegeven. Natuurlijk zit hier Nederlands ook bij. Als je kind het leuk vind en het dagelijkse ritueel goed beheerst zou je ook over kunnen gaan op een andere taal om het moeilijker te maken. 


  • Afmeting: 60 x 40cm

  • Suitable for ages 3+


Wat hoort waar? 
- Het duifje wijst met haar snaveltje de dag van de week aan als nummer
- Bovenin het raampje mag de maand

- Boven de deur mag de dag van de week
- De boom krijgt de juiste uitstraling van het seizoen waar we in zitten

- Naast de hond is er nog een raampje vrij. Hier mag je het weerbeeld van vandaag weergeven.

 

Een leuke bezigheid voor kinderen waarbij ze speels leren hoe het zit met het jaar rond en wanneer het bijvoorbeeld weer weekend is :)

Productinformatie

Bijzondere magneetkalender van Egmont Toys; begin de dag met een lach :)

Ik gooi het roer om! 
Dat besloot Egmont Le Compte in 1994. Hij zegde zijn baan bij een leasemaatschappij op, ruimde zijn garage leeg om plaats te maken voor speelgoed en Egmont Toys was geboren. 
Dat klinkt als een wild plan maar Egmont wist heel goed wat hij deed en snel verhuisde het bedrijf wegens succes naar een grotere locatie.
Uniek aan Egmont Toys is ontwerpster Gaetane. Gaetane is een kei in het maken van authentieke creaties met een vintage touch. En die maakt ze niet op een computer. Nee hoor, met papier, potloden, een schaar en fantasie weet zij het speelgoed van Egmont Toys die ambachtelijke old-school uitstraling te geven. 

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.