Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Spelen

Spelen

Artikelen 1 tot 12 van 190 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

 1. LAATSTE
  Egmont Toys Magneetkalender

  Egmont Toys Magneetkalender

  Sale € 24,95

  Nu: € 19,95

  Je ontvangt 20 punt(en).

  Hoe moeilijk is het voor kinderen om dagen en maanden te onthouden. De cyclus van seizoenen hoort hier ook bij. Mijn zoontje vraagt elke dag. "Wat voor dag is het vandaag?" Nu hij op school zit is dit ook een dagelijkse terugkerend begrip. Thuis was hij er ook al mee bezig en dan is deze kalender een leuke uitkomst. Dit huisje kun je op hangen of neerzetten en de dag, maand en seizoen kan er worden op gekleefd. Het is namelijk een magisch huisje, want hij is magnetisch. Je kunt er ook het weer van vandaag aan toevoegen. Alle losse onderdelen hebben een vaste plek in het huisje. 
   
  Het voorbeeld is in een andere taal. Deze magneetkalender van Egmont Toys kan in maar liefst vijf talen worden weer gegeven. Natuurlijk zit hier Nederlands ook bij. Als je kind het leuk vind en het dagelijkse ritueel goed beheerst zou je ook over kunnen gaan op een andere taal om het moeilijker te maken. 
  • Afmeting: 60 x 40cm
  • Suitable for ages 3+
  Wat hoort waar? 
  - Het duifje wijst met haar snaveltje de dag van de week aan als nummer
  - Bovenin het raampje mag de maand
  - Boven de deur mag de dag van de week
  - De boom krijgt de juiste uitstraling van het seizoen waar we in zitten
  - Naast de hond is er nog een raampje vrij. Hier mag je het weerbeeld van vandaag weergeven.
   
  Een leuke bezigheid voor kinderen waarbij ze speels leren hoe het zit met het jaar rond en wanneer het bijvoorbeeld weer weekend is :)
  Meer info
 2. NIEUW
  Marbushka Eco spel Bugs

  Marbushka Eco spel Bugs

  Prijs: € 30,00

  Je ontvangt 30 punt(en).

  Eco bordspel Bugs
  Zorgen er samen voor dat de insecten uit het stinkende luciferdoosje van professor Bugs worden bevrijd. Een prachtig cooperatief spel om samen de professor te slim af te zijn en ze een zorgeloze terugreis te geven naar Bugsville!

  Professor Bugsy houdt van insecten. Om de insecten te kunnen observeren, wil hij er zo veel mogelijk vangen. Maar welk insect wil in een luciferdoosje terechtkomen? Het leven is veel leuker buiten een luciferdoosje! De insecten zijn nu op vakantie. Ze ontspannen zich in hun zomerhuizen en nemen af en toe een duik. Als de vakantiepret eindigt, moeten ze naar huis. Dat is een gevaarlijke reis, want de professor loert op hen op het pad dat naar de stad leidt... Hoeveel insecten zullen naar Bugsville terugkeren?

  • Aanbevolen leeftijd: 4+
  • Aantal spelers: 2-6 
  • Speeltijd: 5-10 minuten
  Lukt het jouw om de schatten verstandig in te zetten zodat je een als ruimtepiraat een flinke slag slaat?
  Meer info
 3. NIEUW
  Marbushka Eco spel Space Pirates

  Marbushka Eco spel Space Pirates

  Prijs: € 36,00

  Je ontvangt 36 punt(en).

  Eco bordspel Ruimtepiraten
  In de ruimte ziet de wereld er anders uit, maar gelden ook zeker andere regels.....

  Een oneindige ruimte wacht op je! Onbekende planeten trekken je aan als een magneet met hun schatten en avonturen. Met dit spel vind je uit hoe het echte leven is van een ruimtepiraat. Altijd op zoek naar verborgen schatten en zelfs vechten om de buit horen bij de koers die een ruimtepiraat af legt. De spanning stijgt als je jouw ruimteschip verlaat. Het is de moeite waard om risicovol in te zetten op de schatten, omdat hun magische kracht op jouw reis handig kan zijn. Maar pas op, gebruik ze verstandig!

  Het spel kent een makkelijke (4+) en meer uitdagende (5+) versie.

  • Bordspel voor 2-4 personen vanaf 4 jaar
  • Duur van het spel: ong. 10 minuten
  • Nederlandse spelregels
  Lukt het jouw om de schatten verstandig in te zetten zodat je een als ruimtepiraat een flinke slag slaat?

  Kom je mee kijken naar de wereld van een heelalpiraat?

  Meer info
 4. NIEUW
  Marbushka Eco spel Drip Drop

  Marbushka Eco spel Drip Drop

  Prijs: € 36,00

  Je ontvangt 36 punt(en).

  Eco bordspel Drip Drop
  Wat is dat gekke geluid, dat zachte patroon? Het is het geluid van de regen die speelt met de bladeren....

  Onze kleine vriendjes dwaalden rond in het bos toen de storm en het onweer losbrak, maar hoe kunnen ze in zulk slecht weer veilig thuiskomen? Onder paddenstoelen en bladeren vinden ze steeds een schuilplaats, en zo verplaatsen ze zich van schuilplaats tot schuilplaats om niet kletsnat te worden. Hun gezellige boomstamhuisje wacht al op hen met in de kachel een knisperend vuur en op de tafel een kan met warme thee. Wie komt als eerste thuis?

  • Bordspel voor 2-4 personen vanaf 3 jaar
  • Duur van het spel: ong. 15 minuten
  • Nederlandse spelregels
  Bescherm je vriendjes tegen de regen en ga op weg naar de warme kachel en de lekkere thee. Een prachtig vormgegeven spel en leuk om samen te spelen

  Kom je mee kijken in de wereld van Drip Drop? 

  Meer info
 5. NIEUW
  Marbushka Eco spel Güs, een magisch spel

  Marbushka Eco spel Güs, een magisch spel

  Prijs: € 36,00

  Je ontvangt 36 punt(en).

  Eco bordspel Güs
  In het bos van Güs vind je een wereld vol magie en fantasie. Ontdek wie er woont tussen de wortels van de bomen en genees planten die jouw hulp nodig hebben...

  Welkom in de wondere wereld van de Güs, waar de bomen nooit stil staan en er helende kristallen uit de grond groeien. De Güs zijn de hele dag bezig om deze kristallen te verzamelen. Ze kunnen ermee boswezens helpen. Maar was het maar zo makkelijk om deze kristallen te bemachtigen. Morc houdt de Güs goed in de gaten en doet er alles aan om het hun zo moeilijk mogelijk te maken. Gelukkig zijn er kleine wezens die tussen de wortels verstopt zijn om de Güs  te helpen op hun avontuur en belangrijke missie.
   
  De Güs
  De Güs zijn echte plantenexperts en ze hebben de planten grappige namen gegeven met de letter ü. Ze hebben geheime recepten gemaakt, met verschillende ingrediënten voor elke plant om ze te kunnen genezen. Die ingrediënten mogen niet door elkaar komen. Alleen de geschikte combinatie van kristallen kan werken. De helende kristallen kunnen worden verzameld op bepaalde open bosplekken, maar de bomen bewegen continue en de open bosplekken wijzigens steeds. Al die veranderingen kunnen onverwachte ontmoetingen met boswezens opleveren. 

  Ontzettend mooi vorm gegeven spel waarbij de deelneers de Güs zijn. Lukt het om samen de wezens te genezen door voldoende kristallen te verzamelen? 

  • Familiespel voor 2-4 spelers
  • Leeftijd vanaf 5 jaar
  • speeltijd ca. 20 minuten.
  • Nederlandse spelregels

  Stap in de wondere wereld van de plantenexperts Gus. Kijk & geniet.

  Meer info
 6. Marbushka Eco spel Ships & Captains

  Marbushka Eco spel Ships & Captains

  Prijs: € 16,00

  Je ontvangt 16 punt(en).

  Memory spel Schepen & Piraten 
  Lijkt het schip op zijn kapitein of de kapitein op zijn schip? Tijdens de eindeloze reizen over zee gingen beiden wel erg op elkaar lijken. Door het vergelijken van kleuren en vormen kun je de kapitein aan zijn schip koppelen.

  Leuk memory spel voor kinderen vanaf 3 jaar. In het spel wordt een beroep gedaan op het onthouden van vormen en kleuren. 

  • vanaf 3 jaar
  • 2-4 spelers
  • speelduur10 minuten

  Mooi vorngegeven memory van het eco merk Mabushka. Op één van de afbeeldingen zie je ook hoe de vormgeving van het spel tot stand is gekomen. Van elk kaartje wordt eerst een met de hand geschikderd tablet gemaakt. Uniek memoryspel wat uit daagt en een vleugje humor heeft door de karakteristieke kapiteinen.

  Meer info
 7. Waytoplay - Halfweg uitbreidingsset

  Waytoplay - Halfweg uitbreidingsset

  Sale € 22,00

  Nu: € 18,70

  Je ontvangt 19 punt(en).

  Flexibele wegen die niet schrikken van een oneffenheid in de ondergrond. Tof speelgoed waarmee je jouw autootjes uit daagt. Bovendien ook nog eens (h)eerlijk speelgoed! Deze set is voor als je uit wilt breiden bij de set die je al hebt zodat je net wat meer mogelijkheden hebt.

  Halfweg uitbreidingsset
  Deze fantastische uitbreidingsset bevat acht baandelen: vier bochten, twee rechte baandelen bedrukt met parkeerplaatsen en het nieuwe speciale verbindingsdeel en koppelstuk. Met het waytoplay verbindingsstuk los je alle verbindingsproblemen op, dit was de 'missing link': hiermee leg je eenvoudig een mooie lus in jouw waytoplay autobaan.

  De waytoplay baandelen zijn aan twee zijden bedrukt. Leg ze tussen of naast jouw waytoplay autobaan voor nog meer speelplezier én om even uit te rusten. Je breidt jouw waytoplay autobaan zo uit met 8 baandelen of combineer twee sets om een complete cirkel te leggen.

  De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.

  Psstt....Een weg leggen over de Wobbel heen en er hierna misschien zelfs onderdoor? Waytoplay is hier door zijn flexibiliteit erg geschikt voor. 

  Meer info
 8. Wobbel board - Wobbel 360

  Wobbel board - Wobbel 360

  Prijs: € 149,00

  Je ontvangt 149 punt(en).

  DEZE WOBBEL IS OP VOORRAAD EN KAN DIRECT GELEVERD WORDEN!

  Spiksplinternieuw
  Een nieuwe gave wobbel met een hele andere vorm; de Wobbel360. Helemaal rond en voor het wobbeleffect met een bolling. 

  Over het product:
  Wat wij zien gebeuren bij de kinderen die de Wobbel360 uitproberen: ze balanceren graag staand erop. 
  Dat gaat heel lekker en via een zachtere curve dan op de Wobbel Original. 

  Ze zitten erin om bootje te varen en zittend te schommelen. 
  Zittend draai je jezelf of een ander heerlijk rond. 

  Je kan ook net als met een skateboard jezelf staand ronddraaien met een flinke zwaai. 
  Verder nodigt hij uit om lekker balans op te oefenen. 
  Via de rand een rondje te lopen of elkaar op te wiebelen. 

  Met een beetje kracht loopt de Wobbel360 met je mee: de Wobbelloop. 
  Maar we zagen ook veel spel waarin de natuurkundige wetten ervaren worden. 
  Met autootjes/balletjes. Draaien, schommelen, bewegen. 

  En omgedraaid is het een schans, een podium, een zitplek. 
  Ook bij deze Wobbel360 is het wat jouw kind wilt dat het is!

  Voor de papa's en mama's: je draait heerlijk de onderrug erop los en er is al veel interesse vanuit staand werken gekomen. Hierop sta je nooit helemaal stil en kan je bewegend werken en leren.

  Aan de onderkant van de Wobbel360 is persvilt een absolute aanrader. Want bij gladde vloeren in huis gaat er flink gedraaid worden.
  Op tapijt en andere zachte vloeren is persvilt niet aan te raden, dan kan hij niet meer draaien.

  Persvilt is gerecycled materiaal (per 360 wel zo'n 20 petflessen) en immens sterk en goed schoon te houden. 

  De Wobbel360 is bij ons verkrijgbaar met muis (antraciet) persvilt.
  Doorsnede: 70 cm
  Houtsoort: FSC Beuken

  Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.

  LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

  Meer info
 9. Wobbel board - Original Water met vilt Aqua

  Wobbel board - Original Water met vilt Aqua

  Prijs: € 155,00

  Je ontvangt 155 punt(en).

  NIEUWE COLLECTIE

  Een nieuwe gave wobbel met een mooie sprankelende naam; Water Wij hebben hem gecombineerd met de kleur vilt Aqua om hem zijn authentieke kleur te laten behouden. 

  De wobbel is speelgoed wat jong en oud beweegt! 

  Is het de rug van een olifant?

  Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
  Ook ontzettend leuk om te combineren met Way to Play of speelgoed van Grimms. Wij bieden beide merken aan in ons assortiment.

  Stimuleert balans en evenwicht
  Verleidt tot beweging en spel in huis
  Is voor jong tot oud
  Speel mee met je kind en wordt fit
  Staat prachtig in huis

  Over het product:

  - Wobbel Original Water (blauw) gekleurd beukenhout met vilt Aqua
  - Mooie diepe kleur
  - Kindvriendelijke watergedragen semi matte lak.

  Met EKO vilt aan de onderzijde toe om vloer en Wobbel te beschermen, en geluid te dempen.

  Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.

  Wil je liever een andere kleur of samenstelling die wij niet verkopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Door de grote keuze kunnen wij helaas niet alle Wobbels in ons assortiment op nemen. Wij denken graag met je mee om jouw blij te kunnen maken met dit fantastische speelgoed.

  LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

  Meer info
 10. Wobbel board - Original blank met vilt Mosterd

  Wobbel board - Original blank met vilt Mosterd

  Prijs: € 139,00

  Je ontvangt 139 punt(en).

  NIEUWE COLLECTIE
  Een nieuwe gave viltkleur, genaamd Mosterd.

  De wobbel is speelgoed wat jong en oud beweegt! 

  Is het de rug van een olifant?

  Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
  Ook ontzettend leuk om te combineren met Way to Play of speelgoed van Grimms. Wij bieden beide merken aan in ons assortiment.

  Stimuleert balans en evenwicht
  Verleidt tot beweging en spel in huis
  Is voor jong tot oud
  Speel mee met je kind en wordt fit
  Staat prachtig in huis

  Over het product:
  - Wobbel Original Blank gelakt beukenhout met vilt Mosterd
  - Naturel beukenhouten kleur.
  - Kindvriendelijke watergedragen lak.

  Met EKO vilt aan de onderzijde toe om vloer en Wobbel te beschermen, en geluid te dempen.

  Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.

  Wil je liever een andere kleur of samenstelling die wij niet verkopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Door de grote keuze kunnen wij helaas niet alle Wobbels in ons assortiment op nemen. Wij denken graag met je mee om jouw blij te kunnen maken met dit fantastische speelgoed.

  LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

  Meer info
 11. Wobbel board - Original Donder met vilt Mosterd

  Wobbel board - Original Donder met vilt Mosterd

  Prijs: € 155,00

  Je ontvangt 155 punt(en).

  Deze Wobbel wordt verwacht vanaf 19 januari 2018! Nu bestellen is leveren vanaf 19 januari!

  NIEUWE COLLECTIE
  Een nieuwe gave wobbel die heel stoer Donder heet. Wij hebben hem gecombineerd met de kleur Mosterd om hem een beetje pittig te maken.

  De wobbel is speelgoed wat jong en oud beweegt! 

  Is het de rug van een olifant?

  Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
  Ook ontzettend leuk om te combineren met Way to Play of speelgoed van Grimms. Wij bieden beide merken aan in ons assortiment.

  Stimuleert balans en evenwicht
  Verleidt tot beweging en spel in huis
  Is voor jong tot oud
  Speel mee met je kind en wordt fit
  Staat prachtig in huis

  Over het product:

  - Wobbel Original Donder (grijs) gekleurd beukenhout.
  - Mooie diepe kleur
  - Kindvriendelijke watergedragen semi matte lak.

  Met EKO vilt aan de onderzijde toe om vloer en Wobbel te beschermen, en geluid te dempen.

  Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.

  Wil je liever een andere kleur of samenstelling die wij niet verkopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Door de grote keuze kunnen wij helaas niet alle Wobbels in ons assortiment op nemen. Wij denken graag met je mee om jouw blij te kunnen maken met dit fantastische speelgoed.

  LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

  Meer info
 12. Wobbel board - Original blank met vilt Bos

  Wobbel board - Original blank met vilt Bos

  Prijs: € 139,00

  Je ontvangt 139 punt(en).

  DEZE WOBBEL IS OP VOORRAAD EN KAN DIRECT GELEVERD WORDEN!

  De wobbel is speelgoed wat jong en oud beweegt! 

  Is het de rug van een olifant?

  Een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?
  Ook ontzettend leuk om te combineren met Way to Play of speelgoed van Grimms. Wij bieden beide merken aan in ons assortiment.

  Stimuleert balans en evenwicht
  Verleidt tot beweging en spel in huis
  Is voor jong tot oud
  Speel mee met je kind en wordt fit
  Staat prachtig in huis

  Over het product:
  - Wobbel Original Blank gelakt beukenhout met vilt Bos
  - Naturel beukenhouten kleur.
  - Kindvriendelijke watergedragen lak.

  Met EKO vilt aan de onderzijde toe om vloer en Wobbel te beschermen, en geluid te dempen.

  Nieuwsgierig naar de Wobbel in de praktijk? Bekijk dan dit filmpje eens.

  Wil je liever een andere kleur of samenstelling die wij niet verkopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Door de grote keuze kunnen wij helaas niet alle Wobbels in ons assortiment op nemen. Wij denken graag met je mee om jouw blij te kunnen maken met dit fantastische speelgoed.

  LET OP: De levertijd bedraagd minimaal 4-6 weken. Soms korter of langer, afhankelijk van de voorraad :) 

  Meer info

Artikelen 1 tot 12 van 190 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren