Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Webshop voordelen

Op Apenkopje.nl bieden wij jou stoere, speelse en vrolijke kleding, accessoires en speelgoed aan voor jongens tot 5 jaar. Je vind bij ons ook regelmatig nieuwe artikelen en leuke acties. Online shoppen bij Apenkopje.nl biedt een aantal leuke voordelen.

Niet goed, geld terug
Je krijgt veertien dagen om het artikel te passen en eventueel terug te sturen. Bij Apenkopje.nl doen we niet moeilijk. Voldoet het geretourneerde artikel aan de voorwaarden, dan krijg je het aankoopbedrag (exclusief verzenden) van ons terug op je rekening. Zelfs voor artikelen uit de sale ontvang je het aankoopbedrag teruggestort bij retourneren.

Lage en vaste verzendkosten
Wij bezorgen in Nederland voor een vast bedrag van 4,25 Euro. Is je bestelling hoger dan 100 Euro, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Naar België bezorgen wij voor een vast bedrag van 6,95 Euro. Is je bestelling hoger dan 150 Euro, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Cadeauservice
Is het gekochte artikel een cadeautje? Laat het ons bij de bestelling weten door cadeau service aan te vinken en het opmerkingenveldje te vullen Wij zorgen dan voor een mooie passende verpakking. Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Veilig betalen op jouw manier
In onze webshop kun je in de beveiligde betaalomgeving betalen met de betaalmethode die jij het fijnst vindt:
- iDEAL
- PayPal
- Overboeken
- Onder rembours (betaalservice)
 
Onze klant, jouw service
Wij zijn op +31 (0)6 285 92 692 en via de mail altijd te bereiken. Spreek iets in of laat een bericht achter. Wij bellen of mailen je binnen 24 uur terug op werkdagen van 09.30 tot 19.30 uur. Je kunt ook aangeven op welk dagdeel of tijdstip je het liefst teruggebeld wilt worden. Indien mogelijk belt Apenkopje.nl je op het zelfgekozen moment terug.

Apenkopje.nl nieuws
Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, word je als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve aanbiedingen, extra punten sparen, leuke acties, nieuws en meer! "Pssstt", je ontvangt 10 punten als je je in schrijft voor onze nieuwsbrief.

Punten sparen
Winkelen en sparen voor leuke kortingen? Bij Apenkopje.nl is dit mogelijk. Spaar mee en maak je eigen account aan. Dit levert je meteen 10 punten op. Bij 300 punten heb je automatisch een tegoed van € 15,- gespaard. Dat is nog eens een cadeau!

Webshop Keurmerk
Apenkopje is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij ons moeten houden aan de Algemene Voorwaarden die door de Cosumentenbond zijn opgesteld. Je kunt er op vertrouwen dat winkelen bij ons vertrouwelijk is en veilig. Omdat een Kermerk weinig zegt over de service van een webshop hebben we besloten om hier niet verder mee te gaan. Op de pagina van de Algemene Voorwaarden vind je een uitgebreidere uitleg.