Apenkopje in de media

Samen Zwanger Magazine

Soms komen we Apenkopje of producten van Apenkopje tegen in tijdschriften of andere media. Onwijs leuk! Soms als verrassing, soms heel bewust natuurlijk. Dit jaar vind je ons weer in het Samen Zwanger Magazine. Dit fijne blad ligt in heel Drenthe (+ Isala Zwolle) bij alle verloskundige praktijken en kraamafdelingen. Er staan in het blad veel fijne tips en ervaringsverhalen; een aanrader om te lezen tijdens het wachten.

 

 

Kleding van Apenkopje in de media

In Grazia 13 (sep-okt 2021) stond een gave advertentie van Apenkopje. Grazia is een magazine vol met lifestyle, beauty, fashion en showbizz nieuws. Nummer 13 van 2021 stond volledig in het teken van moeder en kind; de perfecte editie dus voor Apenkopje!

GRA1321TH_V4

In februari 2020 kwamen we producten van Apenkopje tegen in het tijdschrift Vriendin, editie 9, in een special over Duurzaamheid. Maar ook in het tijdschrift Weekend in ‘Monique’s tips: dol op dino’s’. Ja, ja.. deze laatste was voor ons ook een grote verrassing. Desalniettemin ontzettend leuk om te zien!

Apenkopje in Vriendin

“De basis van een goede garderobe: stijlvolle basics. Dat geldt ook voor de garderobe van je kind. De basics van deze merken hebben een fijne stofje, een goede pasvorm én zijn heel leuk, ook niet onbelangrijk.” Hier kunnen we ons alleen maar bij aansluiten!

Apenkopje in Weekend

You Might Also Like