Hoera! Apenkopje is jarig!

Hoera - Apenkopje is jarig

Apenkopje is jarig en bestaat 6 jaar!

Op 1 oktober 2013 is Jacobi Kuipers Apenkopje gestart. Vanuit de ervaring dat veel jongens-mama’s zuchten dat ze nooit leuke ecologische kinderkleding kunnen vinden, terwijl er voor meisjes zoveel keuze is. Hier wilde ze verandering in brengen! Na de geboorte van haar eigen zoontje, ontstond langzaam het idee van een eigen webshop. Met merken die je bijna in geen andere shop in Nederland vindt! Voor stoere ventjes die je graag in een kleurrijke outfit wilt steken, kun je een complete garderobe aanschaffen. Maar ook als je een stoere meid hebt: is de kleding heel vrolijk en mooi! Sinds juni 2019 is Renée Berghuis – de Vos de trotse eigenaresse van de webshop.

 

 

Biologisch katoen & eerlijke productie

Veel van de kleding is van bio-katoen of heeft minstens een Oeko-tex 100 label en bijvoorkeur is de kleding ook nog eens helemaal eerlijk geproduceerd met een certificering. Apenkopje is een shop met een missie; hip, kleurrijk, eco en verantwoord is het uitgangspunt!

Langzaam is de webshop hierna gegroeid. Er kwamen nieuwe merken en nieuwe producten bij. En langzaam maar gestaag groeide de webshop tot de webshop die jullie nu kennen. In juni 2019 is de webshop overgenomen door mij. Met veel trots en passie probeer ik de missie van Jacobi voort te zetten en uit te breiden! Natuurlijk met geheel mijn eigen touch en vanuit wie ik ben.

Oktober = feestmaand bij Apenkopje!

Officieel bestaat Apenkopje op 1 oktober 2019 dus 6 jaar! Reden genoeg om deze maand een feestje te vieren!

Maar ook omdat de overname voor mijzelf een ontzettend spannende tijd was; blijven jullie de webshop wel vinden? Vinden jullie mijn eigen touch aan de webshop en de huidige collecties wel leuk genoeg om te blijven komen? Vinden jullie mij ook wel leuk? Eindelijk heb ik nu echt het gevoel mijn draai te hebben gevonden en krijg ik langzaam het vertrouwen dat jullie inderdaad terugkomen! Daar ben ik echt ontzettend blij mee! Eigenlijk ben ik ontzettend blij met JULLIE; de klanten van Apenkopje! Daarom:

10% korting op je bestelling met de kortingscode:

6JAAR

Als verjaardagscadeautje en tevens als DANK voor jullie als klanten van Apenkopje, krijg je de hele maand oktober 10% korting op je gehele bestelling. Dus ook op nieuwe collecties en Sale artikelen!

Na de maand oktober….

Hopelijk mogen wij als gezin vanaf november genieten van de geboorte en kraamtijd van ons tweede Apenkopje. Natuurlijk blijft de webshop dan gewoon geopend en worden jullie bestellingen nog steeds met zorg klaargemaakt en verzonden. Al misschien niet altijd meer door mij zelf. Na de bevalling zal de webshop waarschijnlijk een paar dagen ‘sluiten’, maar daarna zullen jullie bestellingen gewoon weer met zorg worden verzonden. Soms misschien een dagje later dan jullie gewend zijn, maar verder verandert daar voorlopig niks aan. Via Social Media, nieuwsbrief en de webshop zelf houden we jullie hierover natuurlijk op de hoogte!

Op berichtjes en mails zal misschien niet zo snel worden gereageerd als jullie van mij gewend zijn. Ook op Social Media zal het iets rustiger worden rondom Apenkopje en kruip ik binnenkort heerlijk in mijn eigen zwangerschaps- en baby cocon/bubbel. Hier kan ik zelf ontzettend naar uit zien! Helemaal terug in mijn moeder ‘oer gevoel’, volledig in verbinding met mijn lijf en het kleine mannetje en heerlijk in mijn eigen coconnetje. Samen met mijn lieve man en zoon!

Wij eten een taartje op Apenkopje!

You Might Also Like

Geef een reactie