Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692

Babyverzorgingsproducten

Babyverzorgingsproducten

Op het gebied van babyverzorgingsproducten kunt u in de webshop van Apenkopje uit een aantal fijne producten kiezen. Ook binnen deze categorie verkopen wij uitsluitend merken babyverzorging op natuurlijke, biologische of ecologische basis. Wij verkopen kleding, accessoires en verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen die goed zijn voor mens en milieu. Binnen de categorie babyverzorgingsproducten hebben wij Petit&Jolie en Attitude als merk toegevoegd. Bent u op zoek naar kwalitatief uitstekende producten met enkel natuurlijke ingrediënten? Dan bent u bij Apenkopje écht aan het goede adres. Bekijk het volledige assortiment babyverzorgingsproducten!

 

 

Babyverzorgingsproducten van Attitude


Het Amerikaanse merk Attitude heeft met Little Ones een speciale lijn natuurlijke babyverzorgingsproducten op de markt gebracht. De producten zijn speciaal gemaakt voor ouders die zich geen zorgen hoeven te maken over schadelijke en giftige ingrediënten in babyverzorgingsproducten. Wij verkopen de body wash, bodylotion en shampoo van Little Ones. De producten prikken niet en zijn zeer geschikt voor kindjes met een gevoelige huid die snel allergische reacties vertonen. De leuke designs met gave natuurlijke prints spreken tot de verbeelding van kleintjes en maken van badderen een feestje!

Natuurlijke babyverzorging van Petit&Jolie

Van het merk Petit&Jolie verkopen wij een lijn natuurlijke babyverzorging. De combinatie van ingrediënten die in deze producten te vinden zijn maken het een speciaal en bijzonder merk. De babyverzorgingsproducten van Petit&Jolie zijn zowel mild voor de babyhuid als effectief in de reiniging en verzorging van de huid. Producten voor de verzorging van uw baby zijn natuurlijk als ze géén synthetische ingrediënten in zich hebben. En dat is zeker het geval bij de producten van Petit&Jolie. Bekijk ons aanbod natuurlijke babyverzorging in de webshop.