Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Bamboe bordjes


Bamboe bordenBamboe borden zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en daarom op en top duurzaam. Bent u op zoek naar bordjes gemaakt van dit materiaal? In de webshop van Apenkopje vindt u verschillende bamboe borden en setjes servies van een aantal prachtige merken: Zuperzozial, Pure Kids en Coq en Pâte

Deze merken willen eten voor kinderen leuk maken en dan ook nog eens op een milieuvriendelijke manier. En dat is ze met de super vrolijke en kleurrijke designs zeker gelukt. Eten is op deze manier een feestje! Ook heel leuk om weg te geven op kraamvisite of een kinderfeestje. Het mooie is dat de bamboe borden ecologisch zijn en volledig biologisch afbreekbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor warm en koud eten en zijn vaatwasmachinebestendig. Bekijk het aanbod bamboe borden in de webshop.

 

 

Zuperzozial bamboe borden

Zuperzozial is een hip en bekend A-merk op het gebied van bamboeservies zoals bamboe borden. Ze zijn gestart met een simpele basislijn en werden al snel succesvol. Het assortiment kent steeds meer producten in verschillende designs en met verschillende functionaliteiten. Setjes met bamboe borden voor kids kunnen natuurlijk niet ontbreken! Verfraaid met leuke dierenprints. Zo is er een bamboe bord met giraf, wolf en zebra te koop in onze webshop. Leuk om te combineren met een beker in dezelfde stijl!

 

Duurzame bamboe bordjes

De bamboe bordjes uit ons assortiment zijn gemaakt van bamboevezel en andere plantaardige materialen. Als het bamboe bordje is versleten of uw kindje is te groot geworden, dan kunt u het bordje in de tuin begraven. Het duurt drie jaar voor bamboe bordjes volledig afgebroken zijn en compost zijn geworden. Dat is nog eens duurzaam! Natuurlijk hebben wij ook bijpassende bekers en complete setjes servies gemaakt van bamboe. Bekijk het assortiment in de webshop!