Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Waytoplay - Kind of de Road 44 delen

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Waytoplay - Kind of de Road 44 delen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Prijs: € 100,00

Product omschrijving

Flexibele wegen die niet schrikken van een oneffenheid in de ondergrond. Tof speelgoed waarmee je jouw autootjes uit daagt. Bovendien ook nog eens (h)eerlijk speelgoed! Deze set is voor wegenbouwers, kinderdagverblijven en scholen. Tof speelgoed voor in de zandbak binnen en/of buiten of in de bouw/constructiehoek.


Waytoplay super grote set
Voor de echte King of the Road is dit jouw set. Deze set bevat maar liefst 44 delen voor maximaal speelplezier. De King of the Road flexibele autobaan is groot en speciaal aanbevolen voor kinderen die heel erg van 'met autootjes spelen' houden.


Waytoplay's King of the Road is geweldig speelgoed dat de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Aan de slag en bouw je eigen weg voor je andere favoriete speelgoed en al je autootjes.


Als je de weg nog langer wilt maken is het altijd mogelijk je set later uit te breiden met extra baandelen.
Is Kind of de Road toch wat te groot voor je? Kleiner beginnen met een basisset van 16 of 24 is ook tof om met Waytoplay kennis te maken.

De flexibele autobaan is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken.


Psstt....Een weg leggen over de Wobbel heen en er hierna misschien zelfs onderdoor? Waytoplay is hier door zijn flexibiliteit erg geschikt voor. 

Lange omschrijving

(h)Eerlijk en tof speelgoed wat niet alleen voor binnen is, maar waarmee je buiten ook tal van mogelijkheden hebt. Waytoplay is zelfs geschikt voor op het strand of een rivier. Hoe cool is het het als je met een 4wheel door het water op de weg kunt rijden?

Wat zit er allemaal bij de waytoplay King of the Road - 44 delig

- flexibele, duurzame autobaan, lengte 648 cm
- 16 bochten, 16 rechte baandelen, 2 kruisingen en 2 rotondes, 4 verbindingsstukken
- altijd uit te breiden met extra sets
- je kunt er op ieder type oppervlakte mee spelen, binnen en buiten
- makkelijk aan elkaar te leggen
- spelen in je eigen verbeeldingswereld
- combineert uitstekend met je andere speelgoed

de VEILIGE en DUURZAME waytoplay

Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygienisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed. Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Voordat jouw kind meters gaat maken op de waytoplay baandelen, hebben deze zelf ook al een weg afgelegd. Om de hoge veiligheid en kwaliteitseisen te waarborgen, beheren wij de volledige productieketen zelf en werken we uitsluitend met bedrijven die wij kennen en vertrouwen. In Duitsland worden de baandelen gemaakt en gevormd, daarna volgt in Nederland de belangrijke finishing touch: de strakke witte belijning. Omdat wij de ‘impact first’ gedachte omarmen, werken we hiervoor samen met een sociale onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vol aandacht en vakmanschap voorzien zij ieder baandeel van een tweezijdige bedrukking. En tot slot gebruiken we uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

de OPEN waytoplay

Waytoplay levert speelplezier zonder snoeren of schermen. Omdat wij geloven in de creatieve kracht van kinderen. De baandelen vormen de basis en geven wieltjes aan de eigen fantasie. Het kind zit achter het stuur en bepaalt de route, die eindeloos is aan te vullen en zo nooit eindigt.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.