Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 285 92 692
Zonnespel\Sunny Games De Slapende Reus

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Zonnespel\Sunny Games De Slapende Reus

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: 2 In voorraad

Prijs: € 15,00

Je ontvangt 15 punt(en).

OF

Product omschrijving

Probeer met z'n allen de schatten bij de slapende reus vandaan te stelen voor hij weer wakker wordt! 
We kennen allemaal wel het verhaal van Jaap en de bonenstaak. Daar is dit spel op gebaseerd. 


Bovenin een grote bonenstaak woont de gemene oude reus. Hij heeft alle schatten meegenomen uit het dorpje onderaan de bonenstaak. Maar de reus slaapt. Daarom kunnen de dorpsbewoners naar boven klimmen en de schatten weer terughalen.


Als het hen lukt vóórdat de reus wakker wordt, dan zijn ze geslaagd. Wordt de reus wakker, als ook nog maar één dorpsbewoner nog in de bonenstaak is, dan moeten alle dorpsbewoners hun schatten achterlaten en weer teruggaan naar hun dorpje. Ze kunnen het meteen nog eens proberen.


Geweldig spel voor jonge kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn geen winnaars of verliezers. Als de reus eerder wakker wordt is het niet gelukt en kunnen de spelers opnieuw proberen om de schatten terug te krijgen. 

Lange omschrijving

De Slapende Reus is een fantastische uitgave van Zonnespel. Weliswaar een ouwetje maar zeker niet minder leuk en spannend! Reuzen passen heel goed bij de fantasiewereld van een 4-jarige.

Een coöperatief bouwspel voor 1 tot 4 spelers vanaf 4 jaar. Speelduur circa 15 minuten. 

Soort product: Coöperatief gezelschapsspel. Liever met elkaar dan tegen elkaar!
Het heeft een positieve invloed op: samenwerken, spelplezier.

Over Zonnespel
Steeds meer mensen ontdekken dat ze liever mét elkaar dan tégen elkaar willen spelen. In coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare ‘competitiespellen’, stimuleren deze spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.

Sunny Games is in 2004 onder de naam Zonnespel opgericht om het aanbod van samenwerkingsspellen in Nederland te vergroten. In de beginperiode werd dit bereikt door de spellen van de Canadese uitgever Family Pastimes te importeren en in Nederland te verspreiden. De Slapende Reus is één van deze spelletjes.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.