Stoer, speels en vrolijk voor jongens tot 5 jaar!
(0)

+31 (0)6 511 94 234

Biologische kinderkleding

Biologische kinderkleding

Ben je op zoek naar biologische kinderkleding? Dan ben je bij Apenkopje.nl aan het juiste adres. Wij hebben ons assortiment speciaal geselecteerd op biologische en duurzame kledingmerken die verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Al onze kleding is dus zowel eerlijk voor mens en natuur. Dit omdat de kleding wordt voorzien van natuurlijke vezel, hierdoor zijn de kleren puur, natuurlijk en meer ademend voor de gevoelige huid. Goed dus voor jouw kind en voor het milieu! 

Een groot voordeel van biologische kinderkleding is dat het langer mee gaat. Door de samenstelling van het zachtere, dikkere katoen is de biologische kleding steviger en blijft de staat hebben, zoals je deze hebt aangeschaft. Wij bieden de biologische kinderkleding van onder andere de merken: Toby TigerCoq en PâteBlade & RoseMevrouwtje*Meneertje en Oepsie.

Duurzame kledingmerken = eerlijke prijs en geen kinderarbeid

Wij kiezen zowel biologische kinderkleding als duurzame kledingmerken die verantwoord ondernemen als eerste prioriteit hebben. Dit betekent dat de arbeiders onder goede omstandigheden werken tegen een reëel salaris en dat er geen gebruik is gemaakt van kinderarbeid. Wij van Apenkopje, als kinderkleding distributeur, vinden het belangrijk dat kinderen duurzame en veilige kleding dragen. Als ouder maak je de keuze om een kind verantwoord te laten leven, kies dan ook voor duurzame kleding. Zo wordt kinderarbeid hopelijk snel verleden tijd en draag je bij aan het milieu.

Duurzame kleding en fair trade merken worden steeds populairder. Verantwoord met het milieu omgaan wordt gelukkig een standaard tegenwoordig! Door de vele duurzame kledingproducten die er bestaan, hebben wij een leuke collectie samengesteld. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan duurzame kledingmerken. Kies voor eerlijk en duurzaam, kies voor Apenkopje!

Informatie over Apenkopje.nl

Wij zijn al enkele jaren actief in het distributeren van duurzame kinderkleding voor jongens t/m 5 jaar. Bij ons ben je op het goede adres als je kiest voor het milieu én persoonlijke service zeer op prijs stelt. Benieuwd of onze nieuwe collectie past bij jouw kleine hummel? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! Heb je vragen of wil je meer informatie over de biologische kinderkleding die wij aanbieden van duurzame kledingmerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

 Biologische kleding bij Apenkopje.nl

 

Klanten vonden ons via: Blade & RoseBio babykledingBiologische babykleding en Stoere kleertjes, leuke jongenskleding, fair trade kleding onlineToby Tiger, hippe babykleertjes, baby jongenskleding