Meer hippe Meneertjes voor de najaarscollectie 2015-2016

In het eerste seizoen van Mevrouwtje Meneertje knalden de kleurtjes heerlijk. De nieuwe collectie is met de bovenkleding wat gematigder, maar zeker niet minder fris. De originaliteit spat ervan af met de nieuwe tekeningen van de jonge designers. Wat hebben ze er een feestje van gemaakt. Door grijs te combineren met fellere kleuren als geel en lichtblauw ontstaat er een hele leuke look. Zo heeft ieder item toch zijn eigen charme en zo nu en dan knalt er eens wat.

Harembroekjes en skinny's

Het trendy harembroekje is weer helemaal terug van weg geweest en ook de skinny's hebben hun intrede gedaan in de nieuwe collectie van Mevrouwtje*Meneertje. Deze trendsetters staan ontzettend leuk met een taupe longsleeve of lichtgrijs shirtje. De opvallend gekleurde details als een borstzakje of fel zoompje zorgen ervoor dat de kleine meneer er altijd hip uit ziet in zijn outfit. Bovendien zijn alle stofjes heerlijk zacht door gebruik van bio katoen. Dress to impress met de nieuwe looks van dit jonge merk.

Het Belgische merk Mevrouwtje Meneertje heeft als motto mixen & matchen.

Mijn oogappel van deze collectie is de knalgele skinny. Dit is echt een té gek zacht en elastisch broekje wat ontzettend lekker moet zitten. Het Belgische merk Mevrouwtje Meneertje heeft als motto mixen & matchen. Kledingstukken uit de nieuwe colllectie zijn hierdoor makkelijk te matchen met items uit de voorgaande collectie. Hierdoor vindt er geen verspilling plaats van kleding en is de oplage beperkt. Geen massaproductie! Door de frisse uitstraling van kleuren en opdrukken en kleine designdetails is de collectie tijdloos en je bent ervan verzekerd dat jouw favoriete item door relatief weinig kindjes wordt gedragen.

De nieuwe items vind je terug tussen de huidige collectie van Mevrouwtje Meneertje in de shop. Doordat ze makkelijk met elkaar te combineren zijn vallen ze niet extra op. Nieuwe collectiestukken gaan op tussen de items van de vaste collectie.