De comeback van de Vos
En hij is niet alleen gekomen...

De vos uit de collectie van Coq en Pate? Dit is voor ons schokkend nieuws. Deze gave print is een knaller in de shop! Even moeten we een traan weg pinken. Het afscheid is echter maar van korte duur. Bij het zien van de nieuwe najaarscollectie van Coq en Pate glimlachen wij van oor tot oor. Wat zien wij? De vos is in volle glorie te zien op een longsleeve. En hij lijkt nog mooier dan ooit door de leisteen grijze achtergrond. Wij blij en jullie ook, want deze longsleeve Vos is natuurlijk een hebbedingetje voor de najaars garderobe van jouw stoere bink.

Bovendien deze sluwe Vos schittert hij ook op de spiksplinternieuwe gymtas, rugzak en etui en/of travel pouche. 

Wilde vrienden

Vos heeft de lange reis vanuit Frankrijk niet alleen gemaakt. Zijn wilde vrienden Beer en Wolf zijn ook mee gekomen. Ze zijn ter ore gekomen dat er in Nederland prachtige bossen zijn met vers wild. Met dat nieuws leek een kennismaking wel op zijn plaats. Wolf en Beer zijn met hun imposante uiterlijk terug te vinden op de longsleeve en net als de vos maken ze een uistapje naar de gymtas, rugzak en etui. Sterke vrienden als deze moet je in de gaten houden. Zeker als ze een mini me hebben meegenomen. Zo waakt beer over een klein slapertje en Wolf heeft het druk met het in toom houden van twee kleine struiners. Zoals jullie gewend zijn van Coq en Pate, zijn deze applicaties ook weer fantastisch mooi uitgewerkt in een vice versa shirt en alleen de imposante voorkant op de overige hippe spulletjes. Heerlijk om naar te kijken!

Coq en Pate droom komt uit...

Het is ons favoriete merk voor de zomercollectie! Elk jaar is het weer een feestje om de nieuwe items te bewonderen van dit gave Franse merk. Welk dier prijkt er dit seizoen op een shirt? Helaas bleef het bij een zomercollectie. Jaar in en uit hoopte ik dat Coq en Pate de lefschoenen aan ging doen en er een paar gave longsleeves in de collectie zouden komen. Voor deze najaarscollectie 2016 is het dan eindelijk zo ver. En wat voor prints! De comeback van Vos waar hij schittert op een longsleeve en dan de prachtige dieren Beer en Wolf. Wij zijn er stapel op en super trots dat ze bij ons verkrijgbaar zijn. Vive la Coq en Pate! En uhhh. Stiekem kijken we nu al uit naar de longsleeves voor 2017. 

En nog een nieuwtje....verkrijgbaar tot maar liefst 122-128 zo lang de voorraad strekt, want ook langere meneertjes tot 5 jaar zien we graag in een outfit van Apenkopje.