Wij krijgen de kriebels van Deuz

Deuz is een merk waar je niet zo maar aan voorbij loopt. De fantasierijke grafische vormen en vrolijke kleuren zijn een lust voor het oog. Wij zagen het voor het eerst en konden het niet meer los laten. De producten van Deuz zijn divers, eigentijds en ook nog eens praktisch. Bovendien sluiten ze volledig aan bij onze filosofie om Apenkopje verder te laten groeien als groene shop. Hier horen verantwoorde producten bij. Deuz werkt uitsluitend met biologisch katoen, niet giftige stoffen en natuurlijke matarialen. Weer een merkje waar we erg hebberig van worden!

Eigenwijs en fantastierijk

Het Franse merk Deuz prikkelt de fantasieën van kids in de leeftijd van 0-10 jaar. De kleine meneertjes beleven veel plezier aan de kleurrijke en smaakvolle babymat en minimaracas. Het ontwerp is bijzonder en zeker niet alledaags. Het prikkelt de zintuigen en stimuleert de motorische ontwikkeling. Heerlijk rammelen, muziek maken en lekker in de mond stoppen. Het mag allemaal met de minimaracas. Babyplezier ten top met de zachte stofelementen en mooie houten ring van de babymat. Je gebruikt hem net zo makkelijk in de box als er buiten. De grotere kids kunnen helemaal los gaan met de Tapikid speelkleden. Met auto's, blokken en dieren ga je op ontdekkingsreis en beleef je de spannendse avonturen. Door het handige opvouwbare formaat makkelijk mee te nemen op vakantie of tijdens een picknick.

Deuz heeft nog iets bijzonders voor de oudere kids en dat is het sketchboek Wolf. Eindeloos tekenplezier met de diverse gekke combinaties die gemaakt kunnen worden. Je bent zelf de kunstenaar.

Weg met die babyslab!
Voor opgroeiende peuters die helemaal klaar zijn met zo'n kinderachtige slab hebben we de XL slab. Het is meer een schort dan een slab. Ideaal voor kleine knoeiers en ze zien er ook nog eens hip uit.

Na het zien van al deze toffe producten kun je je vast wel voorstellen dat wij apentrots zijn op dit nieuwe merkje. Je vind alle producten van Deuz bij de merkenpagina. Wil je meer weten over het merk Deuz? Op de merkpagina van Deuz vind je meer achtergrondinformatie.