Het is lang wachten op de doos uit Zweden met de nieuwe voorjaars- en zomerkleding van Eggkids, maar het openen ervan toverde een glimlach op ons gezicht. De frisse en zomerse tinten stralen als de zon en strelen je huid. Het prachtige turquoise en het frisse lentegroen, het heldere rood, knallend zonnig geel en warm oranje. De kleuren zijn een verademing na de herfst en de winter.

Zoals we weten van Eggkids werken zij met acteurs die wisselend een rol spelen bij het samenstellen van de nieuwe collectie. Onze guitige aap Albin en de sportieve Evert mogen natuurlijk niet ontbreken, maar nu komen ook de tijger Sven, de hond Rune en een nieuweling de hoek omkijken. Wij mogen hem voorstellen als de hamerhaai Harry. Dit is niet zo maar een grappig waterbeestje, maar ook een coole surfdude.  

Een aanvulling voor de voorjaars- en zomercollectie zijn de zonnehoedjes, de stoere cap, kwijlniet en ook de rompers met korte mouwen.
De leuke zomerse shirtjes en luchtige gekleurde broeken in turquoise en rood zijn een musthave voor jongens. Bijzonder & hip en eens wat anders.

Sluit je ogen en denk aan al die vrolijke kleuren, de grapjes en streken die de acteurs uithalen, blote armen en lachende kinderen. Doe dan je ogen open en bekijk de collectie van Eggkids. Enjoy!

Overigens zijn er ook nog leuke items van Eggkids in de Sale te vinden.