Nieuwe merken in de spotlight tijdens introductiemarathon

De komende weken gaan we wat leuks doen. Een speciale actie voor al onze nieuwsbrieflezers, Facebookfans en bezoekers op de site. Waarom? De afgelopen maanden zijn er maar liefst 6 nieuwe merken bij gekomen. Sommige hiervan hebben de gebruikelijke introductie gehad en andere merken staan nog maar net live of moeten zelfs nog ingevoerd worden in de webwinkel. Wij vinden dat deze merken de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. 

Dit bleef uit doordat ik door een flink virus werd getroffen, wat zich uit ging breiden naar een longontsteking. Gelukkig bleef het bij een kleine ontsteking in één van de longen en krabbelde ik overeind met externe hulp. Mrs Antibiotica ging als een superwomen te werk en na een kuurtje van een dag of 8 en drie weken verder kon ik zelf weer vechten voor een goede gezondheid. Aansterken is het motto en hier ben ik nu nog steeds mee bezig. Dit heeft me wel extra doen beseffen hoe kwetsbaar je bent als zelfstandig ondernemer. Het runnen van een webshop komt dan even onderaan de prioriteitenlijst te staan en dit koste me veel moeite. Nu dus weer orde op zaken stellen. 

Introductiemarathon = tijdelijk 15% korting op nieuwe merken

Door de introductiemarathon komt elk merk aan de beurt en ontvang je op nieuwe collecties een korting van 15%. We starten met .... en gaan door tot alle nieuwe merken geweest zijn. De volgorde van de merken die mee doen met de marathon is willekeurig en ook de lengte van de actie wisselt. Het ene merk overlapt de andere met de introductiekorting en dat maakt het onvoorspelbaar en een beetje spannend. We maken geen gebruik van ingewikkelde kortingscodes! De korting is al wel verwerkt in het product en je kunt het zo aan je winkelwagentje toevoegen. Is de introductie van een merk afgelopen, dan zijn de normale prijzen weer zichtbaar.
 
De introductiemarathon is per vandaag gestart met Loud + Proud. In deze blog geven we up-to-date aan wanneer een merk is gestart met 15% korting en ook wanneer de introductie is beeindigd.
 
- Loud + Proud - De introductiekorting op dit merk is beeindigd. 

- Slugs & Snails - De introductiekorting op dit merk is beeindigd. 

- Nosh Organics en Boys & Girls De introductiekorting op deze merken zijn beeindigd. 

- PiccalillyDe introductiekorting op dit merk is beeindigd. 

- OepsieDe introductiekorting op dit merk is beeindigd. 

Dé grote finale van de Introductiemarathon is gestart en loopt tot 15 januari! Je ontvangt maar liefst 25% korting op alle merken die mee hebben gedaan met de introductiemarathon. Dit is meer dan alle voorgaande aanbiedingen en veel van de kleding gaat niet mee in de winterSALE. Hierdoor extra aantrekkelijk om jouw favoriete merk in de wacht te slepen.

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties op de marathon. Het was een geslaagde actie en we hebben het met veel plezier georganiseerd

Shopse en wie weet wat er nog meer allemaal gaat komen dit jaar.

De bananengroetjes van Apenkopje.