Eten van bio plastic; fun met JJ Rabbit

Wie zijn eten of drinken op een dipPLATE of in CUPPIE geserveerd krijgt, zou niet zeggen dat het een stuk bio plastic is wat op tafel staat. Het vrolijk gekleurde bekertje of bord is 100% compostbaar. Servies van JJ Rabbit is namelijk volledig gemaakt van plantensuikers. Dat smaakt extra lekker!

Behalve fun is het servies met zorg uitgevonden. Het bestek Fork + Spoon is ergonomisch gevormd waardoor de weg richting de mond beter wordt afgelegd. Met de CUPPIES wil elke dreumes leren drinken. Te gek als er ineens een beestje zichtbaar is als de bodem nadert. De aniBOWLS zijn gewoon leuk en zeer multifunctioneel. De Sillimat is als placemat hygienisch en met de dipPLATE creeer je kunstwerken op het bord. 

Magisch eten

JJ Rabbit zou JJ Rabbit niet zijn als hij bij elke maaltijd een beetje magie over je eten strooit. Hij is gek op ieder groot en klein mens en ziet graag dat je plezier hebt in eten. Samen met zijn vriendjes Pinquin, Kikker, Konijn en Varkentje hebben ze de grootste lol. Pas maar op dat het eten in de juiste mond verdwijnt. Kikker heeft wel een klein probleempje. Hij moet snel boeren van lekker eten. Eigenlijk alleen maar een compliment als je een grote burp hoort. Pinquin heeft dat meer van achteren. Hij is nogal winderig ingesteld. Zijn maag is gevoelig van aard en hij is meer van het licht verteerbare. Maar ja, die chocolade is zo lekker en dat machtige stukje zelfgebakken cheesecake. Jammie, om je verenvingertjes bij af te likken. Koe is het tegenovergesteld. Hoe meer, hoe beter. Hij heeft tenslotte diverse magen waarin het verdeeld kan worden. Een 5-gangenmenu is wel aan hem besteed. Een ander vriendje van JJ Rabbit is konijn. Hij is behoorlijk kieskeurig. Her en der een vingertje van het een of ander snoepen en dan een groot bord vol lekkers opscheppen. Je hoort het al wel. De magie spat er vanaf. 

De collectie van JJ Rabbit is vrolijk en op elkaar afgestemd. De kleuren komen steeds weer terug en je kiest zelf het vriendje van JJ Rabbit uit waaruit je wilt drinken (CUPPIES), van welke dipPLATE je wilt eten of welke aniBOWL je gebruikt voor het toetje. De Fork + Spoon maken het zelluf eten een stuk aangenamer en ook een placemat is aan te bevelen. Hiervoor hebben we de Sillimat. Tafelen met JJ Rabbit is praktisch en gezellig. Bon appetit!

JJ Rabbit en friends