Vosjes, pinquins en cupcakes van het merk Kathings

Noem het schatiig en lief, deze leuke spulletjes van het Belgische merk Kathings zijn gewoon té gek. Wij ontmoeten Katrien van Kathings op de Petit Bazaar in Gentbrugge en raakten meteen in de ban van de grappige en originele verjaardagskaarten, de zachte en mooie kussens van bio katoen en de kleine Zuidpool bewoners.

Nu is het dan zover dat wij deze leuke producten ook in de shop aan kunnen bieden. De verjaardagskaarten van Kathings zijn gewoon leuke hebbedingetje en anders dan de standaard verjaardagskaarten die je in de winkel koopt.

De kussenhoezen met vossenprint zijn erg leuk voor in de kinderkamer of voor aankleding op de eigen bank of lekkere loungestoel. Met Happy Foxes haal je de Charly Chaplin onder de vossen in huis. Zonder zijn tapdansschoenen en heertjesoutfit gaat deze bijzondere vos niet de deur uit. Als hij denkt dat je niet kijkt tapdanst hij erop los. Kussenhoes Happy Foxes is voor een happy home!

We hebben voor de allerkleinsten knuffelkussentjes en muziekdoosjes van de Happy Pinquin familie. Deze grappige Zuidpool bewoners spelen een mooi meldietje als je in slaap valt en de knuffelkussentjes kunnen met de kleine mee groeien. Het is meer dan een sierkussentje. Met zijn kleine grijpknuistjes kan hij het kussentje onderzoeken en in zijn mond stoppen. De dreumes en peuter gebruikt het kussentje in bed als maatje. Het is toch heerlijk als je wat zachts tegen je aan kunt houden als je naar dromenland gaat.

Alle lifestyle artikelen van Kathings hebben een zeer beperkte oplage. Wij hebben geen voorraad van de kussenhoezen en de knuffelkussens en muziekdoosjes. Mocht je toch meerdere exemplaren willen hebben kunnen we dit altijd overleggen met Kathings. Alle producten worden liefdevol met de hand gemaakt door Katrien zelf!