NIEUW in de shop; Loud + Proud kinderkleding

Der Name ist Synonym für die „lauten“ Kinder und die „stolzen“ Eltern.

Super trots zijn we op dit nieuwe Duitse kinderkledingmerk Loud + Proud. Luidruchtig vanuit ons magazijn waren we ook zeker wel toen de doos vol vrolijke kleurtjes en frisse printjes werd bezorgd. Dit bleef eigenlijk tussen de muren hangen doordat ik door een flink virus werd getroffen, wat zich uit ging breiden naar een longontsteking. Gelukkig bleef het bij een kleine ontsteking in één van de longen en krabbelde ik overeind met hulp van extern; Mrs Antibiotica ging als een superwomen te werk en na een kuurtje van een dag of 8 en drie weken verder kon ik zelf weer vechten voor een goede gezondheid. Aansterken is het motto en hier ben ik nu nog steeds mee bezig. Dit heeft me wel extra doen beseffen hoe kwetsbaar je bent als zelfstandig ondernemer. Het runnen van een webshop komt dan even onderaan de prioriteitenlijst te staan en dit koste me veel moeite. Nu dus weer orde op zaken stellen. Loud + Proud verdient het om in de spotlights te staan!

Verantwoord ecologisch en stijlvol; kan dit samen gaan?

Als je de collectie van Loud + Proud ziet hoef je niet lang over het antwoord na te denken. Kids kunnen heerlijk bewegen in kleding van dit merk en de stijl is volledig gericht op wat hun aan spreekt. Dat het dierenrijk hierbij een belangrijke rol speelt is natuurlijk niet gek. Behalve egels, leeuwen of vogels worden ook minder bekende dieren als slakken en elanden vastgelegd op stoffen van heerlijk zacht biologisch katoen. De verf voor de print bevat geen chemicalien, maar is gemaakt van inkt op waterbasis. Het is een feestje om naar de kleding van Loud + Proud te kijken. Bovendien wordt alle kleding in Europa gemaakt, zelfs een deel in eigen land. Overige landen voor de productie zijn Portugal en Hongarije.

Barbara Schüsselbauer zwaait de scepter bij Loud + Proud en zorgt als designer dat de collectie en elke keer weer fris en vernieuwend uit ziet. Per jaar komen er twee kleinschalige nieuwe collecties uit en zij hebben ook een grote vaste collectie met hele leuke prints die het hele jaar door beschikbaar zijn.

Mix & Match en draag binnenste buiten of buitenste binnen

Bij ons in de shop vind je een relatief kleine collectie met de egel en olifant in de hoofdrol vanaf maat 50-56 tot 110-116. Mix en match een broek, jumpsuit met een bijpassend shirtje en je hebt een top outfit. Bijzonder aan de kleding van Loud + Proud is dat de broekjes, jumpsuits, slaapzakken, bandana slabbers en mutsjes reversible zijn. Kies je voor een streepje? Met een omslagje bij de broek komt het hippe printje weer tevoorschijn. Het labeltje is aparte gestikseld en kun je er makkelijk uithalen voor een reversible look!

Longsleeve Olifantjes Loud + ProudLongsleeve en broek Egel Loud + ProudLoud + Proud mouwloze jumpsuit