Happy Star Toby Tiger shirt Giraffe

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2014 van het merk Toby Tiger is om te zoenen. Vrolijke kleuren en hippe  applicaties zijn onmiskenbaar van de hand van de Engelse Zoe Mellor.

Haar liefde voor een eigen kledinglijn voor kids is 12 jaar geleden begonnen. Nieuwe dieren worden elke collectie toegevoegd. Samen met de al bestaande dierapplicaties vormen zij een stabiele collectie waar wij meteen verliefd op werden. Zo nu en dan voegt Zoe iets anders toe. Natuurlijk heeft Apenkopje via Facebook al een sneak preview laten zien van de ohh zo coole graafmachine en stoere tijger. Nu is het zo ver dat we jullie niet langer in spanning hoeven te houden en kunnen jullie je met eigen ogen vergapen aan de lieve giraffe en de vrolijke Happy Star.

Behalve zomerse shirtjes met korte mouwtjes is de collectie met lange mouwen en de jumpsuits ook uitgebreid. Ook voor de kleine mannetjes hebben we broek Sterrenhemel en een nieuwe rode tuinbroek, genaamd Mars, toegevoegd aan de webshop. En niet te vergeten de hippe zonnehoedjes. Het is te veel om op te noemen. We schrijven nog een klein stukje en dan nemen we jullie mee in de wereld van Toby Tiger.

Namen bedenken wij zelf
Voor ons is de toevoeging van een nieuw kledingstuk aan webshop Apenkopje ook het verwelkomen van een nieuw 'gezinslid'. Hier hoort ook een naam bij. Soms is het gewoon tijger of we kiezen voor een wat originelere naam. Mocht je zelf ideeen hebben voor een leuke naam van een kledingstuk, laat het ons weten. Wij laten ons graag inspireren. Wie weet maken we er nog eens een prijsvraag van.

100% ecologisch
Alle kleding van Toby Tiger is 100% organic en gecertificeerd door GOTS (The Global Organic Textile Standard, ) en  de The Soil Association. De stoffen die worden gebruikt zijn zacht en blijven ook mooi zodat de stoere drager er lang plezier van heeft.

En dan nu; op naar de wereld van Toby Tiger, kleurrijke kleding voor kleurrijke kids. Elk kind is anders en uniek!

Apenkopje is een kleine webshop met een beperkte voorraad. De collectie in Engeland is gewild, dus wacht niet te lang met bestellen.