Apenkopje - Hoe en Wat?

Eigenlijk is meer de vraag "Wie"? In deze blog stellen wij met veel plezier de nieuwe eigenaar van Apenkopje voor;
Renée Berghuis - de Vos. Zij neemt de webshop over vanaf 16 juni. Wij zijn heel blij dat Apenkopje wordt voortgezet door Renée. Ze geeft ook alvast een klein beetje inzicht in wat zaken die gaan veranderen.

Renée Berghuis – de Vos

Met mijn man Bart-Jan en ons zoontje Robin (bijna 2) wonen we in het centrum van het gezellige Meppel. In november verwachten we ons tweede kindje.  Naast aqua bootcamp en yoga word ik heel blij van mensen die hun hart volgen en ben ik dol op een goede cappuccino.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg heb ik in februari dit jaar besloten het roer om te gooien en meer thuis te zijn bij onze zoon. Toch kriebelde het al een tijdje om hiernaast iets voor mijzelf te beginnen. Bij toeval ben ik in deze periode op de webshop Apenkopje terecht gekomen en zag ik tot mijn enthousiasme dat deze ter overname stond aangeboden. De favoriete knuffel van onze zoon is een aap, zijn eerste woordje was ‘aap’ en we noemen hem vaak ‘aapie’. Het voelde meteen een beetje ‘alsof dit zo moest zijn’. Na over en weer mailcontact werd mijn enthousiasme alleen maar groter en al snel kwamen we tot een overeenkomst waarmee Apenkopje straks naar het noorden zal gaan verhuizen!  

Van alles rondom Apenkopje word ik nu al super enthousiast en heel blij! Zelfs van het doen van de boekhouding ;) Ik kan veel van mijn passies en kwaliteiten kwijt binnen het runnen van de webshop. En op deze manier kan ik toch mijn gezin met mijn werk combineren op een manier die voor mij goed voelt.

Met de overname van Apenkopje gaat er natuurlijk wel het een en ander veranderen. Zo wordt de website vernieuwd, zullen er wat producten verdwijnen maar zullen er vooral ook heel veel leuke nieuwe items bijkomen! Natuurlijk allemaal stap voor stap. In en uiteraard ook na de overname sta ik ontzettend open voor al jullie feedback, tips en tops!

Een paar belangrijke maar vooral leuke verandering wil ik alvast met jullie delen:

  • Er komt namelijk een We-Cycle actie! Niet meer gedragen kledingstukken kunnen naar Apenkopje worden verstuurd, in ruil voor een leuke korting. De gedragen doorgegeven kinderkleding wordt door Apenkopje.nl verzameld en geschonken aan zorgvuldig geselecteerde goede doelen!
  • Apenkopje zal haar collectie daar waar mogelijk proberen uit te breiden naar grotere maten om zo nog meer aan jullie vraag en wensen te kunnen voldoen. Zo veel mogelijk in ieder geval naar maat 134 en waar mogelijk nog iets groter!
  • Apenkopje wil zich zo veel mogelijk gaan richten op kinderkleding en aan kleding verwante producten. O.a. de leuke rugzakjes van Coq en Pâte, UV kleding, zonnehoedjes en meer blijven uiteraard!
  • Apenkopje wil duurzaamheid in alles door gaan trekken en daar waar mogelijk zal er nog meer gebruik worden gemaakt van gerecycled en duurzaam (verpakkings)materiaal.
  • De volgende merken blijven voorlopig absoluut vast in de collectie:  Villervalla, Loud + Proud, Piccalilly, Little Green Radicals, Slugs & Snails, Blade & Rose, JNY Colourful Kids, Toby Tiger, Coq en Pate, Duns Sweden, Popolini en Naperonuttu.

Ik zie er erg naar uit om met veel passie en aandacht jullie bestellingen klaar te maken! En wellicht ontmoeten we elkaar ook eens in real life op één van de beurzen waar Apenkopje te vinden zal zijn!

Via deze weg wil ik Jacobi (en haar gezin!) ontzettend bedanken voor alle jaren dat zij Apenkopje met veel passie, liefde en enthousiasme heeft gerund! Ontzettend bedankt voor de fijne en warme overdracht, het vertrouwen en alle kennis die je me hebt meegegeven! En heel veel succes met alles wat er na Apenkopje op je pad gaat komen!

Nieuwe eigenaar Renee