Op avontuur met de Hippie Tipi van Roommate

De Hippie Tipi van Roommate is niet zo maar een speeltent. Het is een heuse tipi waar een avontuurlijk luchtje aan zit. Zet hem neer in de speelkamer, kinderkamer of bij lekker weer en het fantasiespel kan beginnen. Je kunt natuurlijk helpen door samen een indianentooi te knutselen of te zorgen voor een gezonde indianensnack.

Relaxen

De tipi kan ook een rustpunt zijn. Kids hebben vaak behoefte aan een afgeschermd plekje waar ze zich terug kunnen trekken met een boekje, spel of knutselwerkje. Zeker na een drukke speeldag. Leg in de tipi een lekker kleed en een paar zachte kussens en de relaxruimte is klaar voor gebruik.

Over Roommate
Roommate is een Deens merk waar twee vriendinnen met veel liefde voor het vak werken aan nieuwe ideeen. Ze zochten een speelse aanpak voor hun alledaagse leven en wat is nu speelser dan ontwerpen bedenken en verder uitwerken voor kids! Een thuis met kids is een plek voor leven!

In onze shop is de Happy Cat zitzak en de Hippie Tipi op dit moment verkrijgbaar. Na de zomer starten we met andere leuke interieurartikelen als muurlampen, kapstokhaakjes, opbergshelves, beddengoed en ....Hou ons in de gaten, naast Done by Deer gaan we Roommate groot neerzetten in de shop.