Wilde beestenboel bij Coq en Pâte

Dit Franse merk heeft vanaf begin af aan ons hart gestolen en ook met deze nieuwe collectie bewijzen ze weer hoe mooi dieren in printvorm vorm gegeven kunnen worden. De zebra, sneeuwpanter, haai en schildpad zijn stuk voor stuk prachtige creaties geworden. Het is ook altijd weer een verrassing welke dieren we op een shirt terug gaan zien. Maar ze hebben het weer voor elkaar. Een pracht van een nieuwe SS15 collectie en hij staat weer als een huis! Zeker de sneeuwpanter is een bijzondere keuze.

 Collage SS15 Coq en Pâte

De kleuren van de print en de effen achtergrond versterken elkaar. Zo doorboren de staalblauwe ogen van de sneeuwpanter je alsof je van glas bent en aan het schild van de schildpad is heel verfijnd gewerkt. Het patroon van het schild is verfijnd. De achtergrond is een aparte, niet dagelijkse kleur. Echter wel heel doeltreffend! De haai is gewoon haai en is natuurlijk een tikkeltje vriendelijker gemaakt. Van de angstaanjagende haai zoals hij helaas bekend staat is weinig meer over. Het shirt met de zebra is naast de sneeuwpanter één van onze favorieten. Wij zijn gek op het knalkleurtje en vallen als een blok op die prachtige lange wimpers. Puur natuur voor deze mooie zebra!

Moeder en kind

Wij vinden het ook heel mooi dat ze de lijn van moeder en kind hebben doorgetrokken voor het zomershirt met de sneeuwpanter.Hier is Coq en Pâte in 2014 mee begonnen met de SOS collectie (Save Our Species). De ijsbeer, gorilla en neushoorn hebben hierin de hoofdrol.

Vreemde eend in de collectie

Een beetje vreemde eend in deze collectie zijn de haai en de schildpad. Waar we meestal van elke print alle soorten artikelen hebben zijn deze twee dieren alleen op shirt en gymtas te bewonderen. De haai hebben wij alleen als gymtas. Wie weet komt hij er ook nog in shirtvorm bij een extra bestelling. Je weet maar nooit.

Wij kijken stiekem alweer een beetje uit naar wat er nog meer gaat komen. Wordt het dit jaar nog? Komen er toch ineens lange mouwen bij? Bij Coq en Pâte weet je het nooit en meestal weten we het pas kort van te voren.