Maak je post of kado speciaal!

Weer een witte envelop op de post of een kadootje met leuk papier, maar dat is het dan ook! Hier hebben we wat op gevonden. In de nieuwe categorie 'pimp je post of kado' vind je tal van leuke stickers of labels die je kunt gebruiken om aan dat ene kaartje of kadootje net een extra persoonlijk tintje te geven.

Geboortekado of geboortepost

Heb je jouw geboortekaartje al besteld met blauwe of witte enveloppen. Met de baby-adresstickers kun je de kaarten even net dat extraatje geven, want zeg nou zelf. Een geboortekaartje is gewoon bijzonder! Je kunt ze van te voren schrijven zodat ze na de geboorte direct op de envelop geplakt kunnen worden.

Ben je uitgenodigd voor een babyshower, kraamfeest of kinderfeestje? Plak een leuke sticker op het kado waar je de naam van de kleine meneer op schrijft of een persoonlijke tekst. 

Ex Libris

Je kent het wel. Je hebt een prentenboek ontvangen en hij beland in de kinderboekenkast. Als je hem tevoorschijn pakt om hem voor te lezen of je peuter pakt hem zelf weet je niet meer wie het boek heeft gegeven en wanneer. Met een leuke sticker voorkom je dit. Schrijf er de naam op van de gever en een datum en plak hem in het boek. Zo is vastgelegd van wie het boek afkomstig is.

Geef je zelf een boek kado? Koop dan alvast een sticker en plak hem zelf in het boek met een persoonlijke tekst. 

We hebben stickers met diverse leuke illustraties van Wendy de Boer die je kunt gebruiken om van je kado of post echt iets bijzonders te maken. Pimp je mee?

PS: Zoek je een leuke kaart voor bij je kado of wil je iemand feliciteren of gewoon zomaar! Kijk dan ook eens bij de vrolijke kaarten van Wendy de Boer.

Pimp je post!Pimp je post!Zomaar!