By NandaBy Nanda TUTTEL + KNIJNTJE  

Het duo Tuttel + Knijntje zijn de beste vriendjes die je voor een baby wensen kunt. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze qua kleuren houden van dezelfde kledingstijl; Hip & Vrolijk. Het is een onafscheidelijk duo en behalve lief ook zeker wel eens een beetje stout. Zo willen ze niet altijd meteen gaan slapen en spelen ze het liefst nog even 'Kiekeboe'.

Voor een baby of dreumes eigenlijk helemaal geen gekke dingen. We vertellen je meer over Tuttel + Knijntje. Ze zijn lief, zacht, houden van een dutje en zijn gek op uitstapjes. Knijntje heeft een lief, maar ondeugende snoetje en Tuttel een vrolijke outfit wat van zachtblauw gaat tot fluorgroen. Je zou bijna denken dat ze een persoonlijke styliste hebben. Het zijn style-icoontjes, fashionhunters!

By Nanda
Met Tuttel + Knijntje heb je niet alleen een leuk duo te pakken, ze zijn gewoon helemaal hipperdepip. Bijzonder handgemaakte tuttels door By Nanda. Een product wat ontstaat in een Hollandse huiskamer. Het enige wat je nodig hebt zijn verschillende kleurtjes wol en een set breipennen. Niet te vergeten veel geduld, want het is en blijft handwerk. De kleuren worden met zorg geselecteerd. De combinaties zijn hip en eigentijds, hier zorgt Nanda wel voor.

Doordat de berg tuttels en knijntjes steeds hoger werd besloot Nanda om ze te verkopen. Op deze manier kan ze blijven breien en krijgen de knuffeltjes een plek waar ze thuishoren; bij een nieuwe spruit. Op deze manier is By Nanda onstaan.

Kies je voor Tuttel + Knijntje van By Nanda, dan kies je voor handwerk met veel liefde gemaakt van natuurlijke materialen.

De collectie is zeer beperkt en sommige kleurcombinaties van Tuttel + Knijntje uniek in hun soort. Ben jij ook direct stapelgek op de knotsgekke Tuttel + Knijntje? Kies het duo uit en maak een klein mannetje blij met zijn nieuwe vriendjes.