Hoera! Nieuwe verjaardagskaarten van het merk Papiergoed

Zoek je een originele verjaardagskaart dat ook een beetje gek is? De nieuwe verjaardagskaarten van het oerhollandse merk Papiergoed zijn hip en eigentijds. Het is een kaart met een DIY knutselwerkje. Stuur zo niet alleen je felicitatiegroet, maar geef ook meteen een klein kadootje.

Gekheid op een stokje
Met deze gekke verjaardagsattributen word je verjaardag een dag om nooit te vergeten. In deze verjaardagskaart zitten allerlei feestartikelen verstopt. Plak ze op een stokje en maak een #selfie of gebruik ze voor je verjaardagsfeestje om lekker gek te doen. Zet de retrobril op of hou het snorretje voor het gezicht van papa of een vriendje of vriendinnetje. Niets is de bont met de verjaardagskaart 'Gekheid op een stokje'.

En psssttt....eigenlijk ook best leuk voor volwassenen!

Feestmuts
Een feestmuts per post ontvangen, té gek zeg! Maak hem passend voor je hoofd en plak er het juiste cijfer op van de jarig job. De feestmuts kan tot de leeftijd van 5 jaar worden verstuurd.

De twee verjaardagskaarten van Papiergoed zijn erg leuk om te versturen en nog leuker om te ontvangen!

Van dit nieuwe merk hebben we ook bijzonder vermaak voor in de auto en/of tijdens de vakantie. De auto-bingo en vakantie-bingo van Papiergoed zijn zeker een aanrader. Op de bingokaart staan allerlei symbooltjes die je onderweg tegen kunt komen. Streep ze af en streep van te voren af wanneer je wat kunt winnen en wanneer. De autorit is een stuk minder saai met deze super leuke bingo.