Wat is het stil met social media...te stil? Dat betekent meestal dat er wat gaande is. En dat is ook zo! De afgelopen vijf jaar heb ik met alle liefde Apenkopje gerund. Nu is het moment gekomen dat het tijd wordt om afscheid te nemen van Apenkopje. De reden is dat ik heb ruimte nodig om een andere weg in te kunnen slaan. Ik weet nu nog niet hoe dit pad eruit ziet, maar het kan niet samen gaan met Apenkopje.

De webshop staat echter nog bomvol leuke dingen. Net zo vol als de zolder ;) Daarom heb ik op de webshop een vaste korting van 20% op alles. Gebruik hiervoor code WINTER20

Nu zoek ik wel iemand die het leuk vindt om deze webshop over te nemen. Ben jij hierin geïnteresseerd, stuur me dan een mailtje of pb-tje en wie weet ben jij de nieuwe "Apenkop".

LET OP: De code is inmiddels verlopen!

Apenkopje te koop