Apenkopje is tastbaar aanwezig in Breda bij Leuk Spul

Het is de droom van iedere ondernemer om op een leuke en druk bezochte plek ergens in Nederland live jouw spulletjes neer te mogen zetten. Eerder stond ik al op het punt om samen te gaan werken met Webshop Only in Den Bosch. De huur per m2 en de commissie die je betaald over de verkochte artikelen waren voor mij genoeg redenen om de boot af te houden en voorlopig alleen het online shop concept aan te houden.

De goede fee

Totdat we werden benaderd door Winona van engeltjebengeltje.com. Wij hebben al meerdere keren aan hetzelfde event deel genomen en hebben hierna goed contact gehouden. Zij had sinds kort haar assortiment van uitwasbare luiers en toebehoren neergezet in pop-up shop Mooi Stel in Breda. De eigenaresse Lizzy had via haar mijn facebook posts over Done by Deer en Meneertje-Mevrouwtje voorbij zien komen en wilde heel graag Apenkopje erbij hebben in de winkel. Hier had ik wel oren naar en op een zaterdagmiddag vertrok ik met een auto vol spulletjes naar Breda. Het zien van de winkel was even slikken, maar Lizzy liet me nieuwe interieurideeen zien van hout en karton die ze graag in de wilde terug wilde laten komen. Ik was onder de indruk en was het er mee eens dat Apenkopje een aanvulling is voor dit shop-in-shop-concept. Zo gezegd, zo gedaan en na de bekende krabbel liet ik mijn spullen achter. Het achterlaten van de spullen is trouwens niet zo makkelijk als dat het nu zo klinkt.

Van pop-up Shop Mooi Stel naar Leuk Spul

Op 14 april waren de merken Coq en Pate, Toby Tiger en Done by Deer voor het eerst te zien bij Mooi Stel. Vanaf vandaag bij Leuk Spul, de nieuwe naam van de pop-up Shop. De winkel zelf heeft ook een metamorfose ondergaan. Bij de inichting is veel gewerkt met houten pallets wat niet alleen robuust is, maar ook een frisse en natuurlijke uitstraling heeft. De producten komen met dit materiaal mooi tot hun recht. De nieuwe inrichting is nog niet helemaal afgerond. We kunnen niet wachten om het met eigen ogen te zien en brengen snel weer een bezoek aan Leuk Spul in Breda.  

Het recent toegevoegde merk Mevrouwtje-Meneertje is ook vanaf morgen 21 april te zien in de shop. Leuk Spul is open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en te vinden op de Ginnekenstraat 131 in Breda. Je vind er ook de shop Groene Keuzes, Bo-Yee, Dapeppa koekjes en nog meer leuke webshops die in de winkel een gezicht krijgen.

Wij hopen nog heel lang met Leuk Spul samen te mogen werken en streven ernaar ons assortiment in de winkel levendig te houden. Dit betekent dat wij regelmatig artikelen toevoegen of weer meer naar 'huis' nemen. Natuurlijk zijn ze dan nog steeds online te bestellen. Op deze manier kunnen wij steeds weer een ander merk presenteren en blijft het aanbod voor de klant interessant.

Dank je wel Lizzy en Winona voor het vertrouwen.

Laatste nieuws
Het avontuur van Apenkopje in Breda houdt veel te snel op. Helaas werd er veel te vroeg een nieuwe huurder gevonden, waardoor Leuk Spul plaats moet maken voor een andere winkel.

Zo snel geven we ons niet gewonnen, want Leuk Spul blijft zoeken naar een ander plekje in Breda waar we verder kunnen gaan. Apenkopje is er dan natuurlijk ook weer bij.

We houden jullie op de hoogte en hopen dat we snel weer Apenkopje live mogen laten zien in Breda.

We staan ook regelmatig live op een event. Kijk op onze website voor de meest recente agenda.

http://apenkopje.nl/apenkopjeagenda