Imse Vimse babydeken SnowlandImse Vimse babydeken WoodlandImse Vimse babydeken Zoo

Wikkel jouw kleintje in met kleurrijke zachtheid van Imse Vimse

De leuke printjes van Imse Vimse zien wij het liefst ook nog op kleding terug komen, zo vrolijk en speels zijn ze.
Wij zijn er helemaal weg van en zijn eind vorig gestart met de printjes Snowland en Woodland. Recent hebben we Zoo aan de collectie toegevoegd. De vrolijke diertjes en thema-afbeeldingen waren tot nu toe alleen terug te zien op de wetbags, snackbags en bandana slabbers. We hadden al enige tijd de babydekentjes met dezelfde print op het verlanglijstje staan en nu is het dan endelijk zo ver. Ze zijn online nu ook verkrijgbaar bij Apenkopje en hier zijn we heel blij mee.

Iglo's, boompjes en beestjes

De thema's die Imse Vimse gebruikt voor de prints zijn sneeuw en ijs, bos en de dierentuin. Snowland is de zachtste print en neemt je mee naar het land van iglo's, ijsberen en pinquins. Woodland is erg herkenbaar als we erop uit trekken in onze eigen bossen. Zoo is een gekke dierentuinboel waar dieren vrolijk en kleurrijk worden afgebeeld.

De kleuren die gebruikt zijn voor de babydekentjes zijn erg sprekend, iets wat voor de kleintjes een grote aantrekkingskracht heeft. De afbeeldingen zijn vergroot weergegeven en goed te zien op de stof. De afmeting van het dekentje is 80x100 cm. Heerlijke en vrolijke zachtheid voor thuis en/of onderweg. Hiermee wil iedereen wel worden toegedekt. Imse Vimse gebruikt 100% biologische katoen, GOTS gecertificeerd.

Deze babydeken is te vinden in de shop bij het merk zelf of onder de categorien baby, slapen en op stap.