Nieuwe collectie hippe najaarsmaillotjes

Meestal weet ik pas heel kort van te voren of er nog nieuwe designs van de maillotbroekjes besteld kunnen worden. Het was dan ook een verrassing dat ik maar liefst 3 nieuwe designs aan de collectie van Blade & Rose mocht toevoegen. Beer is een heerlijk knuffelig en lief ontwerp. Het is zo eentje die we herkennen van een teddybeer. Robot is lekker stoer! De zigzagstrepen en kleurcombinaties zijn fel en funky. Mijn oogappeltje? Dat is de egel.

Herfstige egel

De vrolijke egel is direct mijn favoriet. Dit nieuwsgierige diertje zie ik graag terug op de achterkant van een maillot. De zomer loopt al een beetje tegen zijn eind aan en de herfst staat voor de deur. De egel past heel goed bij dit seizoen. Hij scharrelt rond op zoek naar nootjes en ander eten zodat hij met een vol buikje de winterslaap kan beginnen. De kleuren oranje en donkergroen zijn typische herfstkleuren en sluiten mooi bij dit thema aan. Met de bijpassende sokken heb je een leuk setje voor het najaar.

Wil je ook beer, robot en egel bekijken? Ze staan live in de shop en met de zoom-in kun je je de mooie ingeweven patronen nog beter bekijken.

Blade & Rose maillot robotBlade & Rose maillot beerBlade & Rose maillot egel