Hebberig worden van kinderkleding en accessoires? Ik had niet gedacht dat mij dit zou overkomen. Totdat ik tijdens het Mama-Event een hele leuke overbuurvrouw trof die bezig was om shirtjes en rompers van het Franse merk Coq en Pâte op te hangen. Deze kleding tegenover de stand van Apenkopje? Nee, dat kan echt niet. Dit is helemaal Apenkopje en hoort hier thuis :) Gelukkig had webshop Roozje maar een doos en zo werd deze onder onze stand geschoven. Oef, veilig gesteld!

Meer dan kleding alleen...
Dit is de voorgeschiedenis van hoe een nieuw merk ineens kan worden toegevoegd aan de collectie. Bijzonder eigenwijs dus! Helaas geen primeur voor Apenkopje, want Coq en Pâte wordt in Nederland al verkocht. Wij streven wel naar een completere en vernieuwende collectie die past bij onze visie. Zo zaten we al langer te mijmeren over de toevoeging van accessoires. En dan niet voor baby's, maar voor de stoere peuter of kleuter. Laat dit merk nu net geweldige gymtassen en rugzakken in hun collectie hebben. Daar komt de hebberd weer in mij naar boven :)
De XLslab voor peuters is geweldig stoer en praktisch. Lekker kliederen en knoeien waarbij de kleding bespaard blijft.

Hipperdepip eco
Wij streven naar verantwoorde producten en hier zoeken wij ook consequent naar. De producten van Coq en Pâte zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Hier gaat ons ecohart sneller van kloppen. Wat kun je verder verwachten van Coq en Pâte?

Hippe en retro prints voeren de boventoon. Grafische bewerking van dieren die erg aanspreken door de manier waarop ze worden gepresenteerd. Zo nu en dan een klein detail. Apenkopje houdt nu eenmaal van dieren en deze vormen een rode draad in de collectie. Coq en Pâte voegt er een aantal aan toe. Welkom uil en pinquin. Wat erg prettig is voor ons is dat ze werken met een permanente collectie en zo en dan een thematische.

Wat nog wel genoemd moet worden is dat zij ook vaak kiezen voor dieren die wij misschien straks alleen nog maar in de dierentuin live kunnen zien. Dieren waarvan hun leefomgeving wordt bedreigd door menselijke keuzes of veranderingen in het klimaat.

Go green, kies voor producten van Coq en Pâte.