Knutselen & freubelen met Coq en Pâte

3D-kaarten

Een lekkere ouderwetse kaart versturen blijft toch het leukst. Met de 3D kaarten van Coq en Pâte scoor je helemaal hoge ogen. Deze op het eerste gezicht leuke kaart met een vrolijke retroprint is meer dan hij lijkt. Er schuilt een echt crea werkje in de binnenkant van de kaart. Op de extra flap vind je eenzelfde dier als op de voorkant die je uit kunt knippen en in elkaar kunt zetten. Als je klaar bent heb je een 3D dier van een leeuw, vos of tijger.

Super leuk om te maken en niet moeilijk. Er zit een gebruiksaanwijzing bij die je stap voor stap mee neemt in het creatieve proces. Je kunt het diertje neer zetten of ergens ophangen als je er een touwtje aan doet.

Vouwdieren

Zoek je wat meer uitdaging of wil je ze zelf maken? In de webshop kun je ook vouwdiertjes vinden in een serie van vier of vijf. Je kunt hierbij kiezen uit de serie Save Our Species, Forrest Family of The Wild Bunches. Stuk voor stuk leuke knutselwerkjes waarbij je in een handomdraai een serie hebt aan grappige en/of bijzondere dieren.

Kinderkamerdecoratie

Zoek je iets bijzonders voor op de kinderkamer? De vouwdieren van Coq en Pâte kunnen ook gebruikt worden om zelf een mobiel van te maken. Dieren zijn voor kinderen altijd erg herkenbaar en deze vouwdieren nemen je mee naar verre continenten of dichter bij huis in het bos.

 

Forrest Family