(h)Eerlijke lifestyle van het merk Done by Deer

 Dit Deense merk heeft niet alleen spullen die erg praktsich zijn, er is zeker ook gedacht aan het ontwerp en wat het op roept bij kinderen. Volgens de bedrijfsfilosofie is het meer ontworpen voor gebruik door kids en een beetje voor volwassenen.

Collectie Contour

De vorige collectie Zoopreme was al erg succesvol en deze nieuwe serie Contour wordt vast ook met open armen ontvangen. Door Apenkopje in ieder geval wel! Want wat zijn ze leuk, de dierenvriendjes Nozo en Croco die je helpen met opruimen door grappige teksten als 'Fill me up' of 'Hands of my toys'. Het opruimen is dan lang niet meer zo erg. De stevige kartonnen opbergdozen zijn er met of zonder deksel en dan hebben we ook nog de ronde variant. Stuk voor stuk exemplaren die je kunt stapelen en waardoor een mooie opbergtoren ontstaat. Zo eentje die zelfs leuk staat in de woonkamer of slaapkamer.

Het kinderservies van de Contour collectie is helemaal hip. Hier willen we allemaal wel een hapje mee eten. Done by Deer heeft een leuk setje als giftbox samengesteld. Zoek je een bijzonder kraamkadootje, verras de ander met dit vrolijke eetsetje.

Te veel leuke dingen om in één adem te noemen. Zo hebben we de groeimeter met kwetterende vogeltjes en een heerlijk zacht Nozo speenknuffeltje. Wat we nog wel even in de spotlights willen zetten zijn de Pixie opbergbakjes.

Pixie opbergbakjes

De Pixie opbergbakjes zijn een historisch hoogstandje. Pixi-boekjes zijn kleine vierkante (10 x 10 cm) kinderboekjes. In 1948 verschenen de boekjes als eerst in de VS en Europa (in Denemarken als eerste!) volgde in 1953. Daarna volgde de rest van Europa. In Denemarken nog steeds populair, vandaar dat Done by Deer speciaal de Pixi opbergplanken heeft ontworpen.

Wij hebben de leukste spulletjes van Done by Deer voor je uitgekozen. Zo fijn dat de collectie een eenheid vormt en je heerlijk kunt mixen en matchen. Door gebruik van zachte tinten is het makkelijk te integreren in de rest van het interieur.

Lekker genieten en in de toekomst hopen we uit te kunnen breiden met nog meer leuke spulletjes van Done by Deer.