Klein Apenkopje in Utrecht

Op de Loeff Berchmakerstraat nummer 9 vind je een heel toffe winkel voor nieuwe ouders. Bij Draagkracht is shoppen fun. Behalve de goed gevulde kasten en legplanken zijn er ook diverse artikelen in kleine bakjes, huisjes en mandjes die je zeker niet mag missen. Het concept houdt in dat de winkel gedragen wordt door diverse ondernemers die een webshop hebben en een kleine greep uit de collectie laten zien bij Draagkracht. 

Dromen die uit komen...

Een mooie kans als Draagkracht laten wij natuurljk niet lopen. Een fysieke winkel is een droom en met deze stap kunnen we er een klein stukje van uit laten komen. Wie wil nu niet dat de producten uit je webshop live ergens aanwezig zijn en klanten het kunnen zien, voelen en direct mee kunnen nemen?

Als je binnen komt vind je direct aan de rechterkant de kast van Apenkopje. Het is een goed gevuld exemplaar waar je behalve kleding ook speelgoed vind als de O-Ball van Hoppediz, coole items van Green Toys en de knuffelige Dingarings. De boventoon voert toch wel de kleding met een uitgebreide collectie van de mouwslab voor lekkere eters, kwijlslabbetjes, zwemluiers, lange en korte mouwen rompers van Loud + Proud en jumpsuitjes van allerlei stijlen. NIEUW is de wollen kleding met 30% wol en de fijne wol/zijde rompers van Popolini zijn er te vinden. En waar wordt gedragen zijn de maillotjes ook in trek. Er liggen en hangen diverse hippe maillotbroekjes van Slugs & Snails en Blade & Rose voor coole luierbillen. 

Meer dan shoppen alleen....
Bij Draagkracht kun je ook terecht voor vakkundig draagadvies, een knipbeurt voor je kleine spruit op zaterdagochtend of een lekker bakje thee. En is het tijd voor de voeding. De saloondeurtjes kunnen dicht en je kunt heerlijk relaxed op de sofa gaan zitten. Er zijn regelmatig leuke dingen te doen zoals schminken met producten op natuurlijke basis, het leren van een speficieke knoop zoals de rugknoop, fysiotherapie op afspraak, een Doula en nog veel meer....

Zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Draagkracht zit in een zijstraatje van Neude, dus lekker centraal. Er zijn ruime openingstijden. Voor meer informatie, Draagkracht Utrecht. Ook voor leuke acties en nieuwe activiteiten.

Draagkracht Utrecht