Herintroductie Duns Sweden 

Het mooie en kwalitatieve merk Duns Sweden is geen onbekende van ons. Met de start van Apenkopje in 2013 hebben wij dit merk vrij snel toegevoegd aan de webwinkel. De prachtige najaarscollectie met beren, wolven, vossen en vrolijke eikeltjes waren echt een mooie aanvulling. Helaas liep de verkoop niet naar onze wens en hebben we besloten om het merk eruit te laten lopen. Misschien te snel, omdat sommige merken nu eenmaal een aanloop nodig hebben. 

De groene wortels waarop Apenkopje rust liggen nu dieper in de grond

Nu we zoveel jaar verder zijn en wijzer :) hebben we besloten om Duns een herkansing te geven. De groene wortels waarop Apenkopje rust liggen nu dieper in de grond en we hebben een duidelijke weg in geslagen. Onze bedrijfsfilosofie voor duurzame en verantwoorde producten is de koers gaan bepalen. Duns Sweden past hier gewoon bij. Hun kleding is verantwoord en ze zijn transparant in waar het wordt gemaakt. En het oog wil ook wat. De vrolijke printjes trekken aan als een magneet! 

Klein maar fijn!
We stromen wat verlaat in en hierdoor zijn de collecties bij Duns al behoorlijk uitgedund. Onze voorjaarscollectie is daarom klein, maar fijn! We zijn gevallen voor de printjes Beestjes en Giraffe. Voor de zomercollectie hopen we nog wat printjes toe te kunnen voegen.  

Duns Sweden shirt BugsDuns Sweden shirt GiraffeDuns Sweden summersuit Bugs