Wij trakteren beschuit met roze muisjes!

Omdat geen enkele klant het leuk vindt als zijn bestelling onder de kruimels, boter en roze muisjes-achtige vlekken zit kiezen we voor de digitale beschuit met muisjes.

Bestel en maak kans op leuke prijzen

Iedereen die bij ons in de shop een bestelling plaatst ontvangt een digitaal beschuitje met muisjes. Op dit beschuitje staat een nummer. Bewaar dit nummer goed want het is een misschien kadootje waard. Dit nummer gaat in de online grabbelton die alle nummers de komende weken zorgvuldig op slaat. Na 20 maart (geen grapje) wordt via de nieuwsbrief en Facebook bekend gemaakt welke nummers er een leuke prijs in de wacht hebben gesleept. Wat je allemaal kunt winnen wordt via Facebook en de nieuwsbrief nog bekend gemaakt. We houden het natuurlijk wel een beetje spannend, maar het is zeker de moeite waard.

Mee doen kan dus tot 21 maart 2016!

EN...de eerste sneak preview wat er zoal in de grabbelton zit staat op Facebook en is gecommuniceerd in onze nieuwsbrief.

 -----------------------------------

Tromgeroffel...de winnaars zijn bekend van de geboorteactie.
Alle items hebben willekeurig een nummer gekregen. Zit jouw nummer erbij? Gefeliciteerd!

Winnaars! Laten jullie een berichtje achter? Zit je nummer er niet bij? Jammer, maar niet getreurd. Met code PECHVOGEL ontvang je ALLEEN VANAVOND 15% korting op alles in de shop (behalve de Sale). En je ontvangt ook nog eens een hip DIY Paaskadootje erbij.

 

Winnaars geboorteactie