Blogpret Deuz XL slabGetest product; XL-slab van Deuz

Wie kan beter een review schrijven dan de gebruiker van het product zelf. Lekker ongenuanceerd en eerlijk. Via Facebook hebben we een oproep geplaatst voor het testen van de XL slab van ons nieuwe merk Deuz en toen bleef het even stil. Nelleke reageerde en heeft het schortje getest op haar twee spruiten. Dit zijn haar bevindingen.

T.E.S.T.E.D

Zo af en toe vind ik het leuk en nieuw product te testen. Voorwaarde is wel dat het product iets toe kan voegen aan mijn (of ons) leven. Een tijdje geleden deed Apenkopje een oproep. Zij was op zoek naar testmama’s voor een nieuwe XL-slab. Daar had ik wel oren naar! Lotus wil namelijk alleen nog maar eten als ze het zelf in haar mond kan stoppen. Op zich leuk, lekker zelfstandig enzo, maar in de praktijk wordt het meestal een knoeiboel.

Nu draait de machine hier haast dagelijks, wat wil je ook met een bijna kleuter en dreumes in tha house. Dus kleren mogen vies worden. Ik wil geen museumstukken en zoals onze pleegdochter altijd zegt: “Schone kindjes zijn zieke kindjes.” Dus, er mag gerommeld worden in huize Keuning. En omdat ik ergens gelezen had dat het beter is om kinderen direct te leren netjes te eten, ben ik eigenlijk helemaal geen voorstander van een slab. We hebben er nog wel ergens één liggen, maar gebruikten hem nooit. Vooral omdat de meeste slabben zo klein zijn (of juist ontzettend groot).

De nieuwe XL-slab van Deuz ziet er leuk uit. Wij testten hem in een hippe groene (past ook leuk bij de kinderstoel). Lotus vond het behoorlijk interessant. Hij is er ook in rood en blauw. Als een prinsesje (of een keuninginnetje in haar geval) stapte Lotus er de kamer mee rond. Zelfs toen we gingen eten liet ze hem aan. Meestal probeert ze haar strakke slab direct af te doen, maar bij deze was dat geen probleem. Door Lotus werd hij goedgekeurd. En door mij ook, want ze bleef helemaal schoon.

Dan onze bijna kleuter Nelson. Hij vond het razend interessant dat we iets gingen ‘testen’ en hij wilde hem ook om. Helaas, Nelson is ontzettend bewegelijk en de grote slab vouwde bij hem dubbel. Dan zou een touwtje om het middel, zoals bij een schort, misschien toch handiger geweest zijn. Ik wilde hem ook graag gebruiken als keukenschortje, maar daarvoor lijkt hij me minder geschikt. Nelson zei wel dat hij hem ‘vet cool’ vond. En dat wil je natuurlijk, een vet coole slab! Zelfs als je al bijna vier bent…

Nelleke Wouters

Zij schrijft ook regelmatig voor Hip & Hot en ontwerpt fantastische kaarten en posters.  Via haar site Nelleke kun je deze bewonderen en meer dan dat. De kaarten en posters zijn gratis te downloaden of post hem via social media. Lekker old school iemand verrassen met een kaartje? Print hem uit, plak er een postzegel op!

PS: Vind jij dit ook leuk om te doen. Zo nu en dan zoeken we een testpersoon voor onze producten. De oproep plaatsen we op Facebook. Hou ons dus goed in de gaten.