Sportiviteit en opgeruimd staat netjes met Deuz

Het Franse merk Deuz heeft een kleine collectie aan mooie en hippe spulletjes. De opbergmandjes en gymtassen zijn een mooie aanvulling op de al bestaande collectie. De zachte kleuren en leuke designs zorgen ervoor dat elk product op zichzelf uniek is en bijzonder.

Sportieve groet van Deuz

De gymtassen zijn aan twee kanten te dragen. Sta je op met een stippengevoel, dan kies je de vrolijke bolletjes en een andere dag word je helemaal happy van de strepen. Het stevige katoen kan tegen een stootje en met een naamlabeltje aan de binnenkant kun je de tas personaliseren en makkelijk weer terugvinden. Deuz is een klein merk, dus de kans is groot dat je alleen hoeft te zoeken naar gymtas met een heldere kleur rood, groen of blauw in strepen en stippen. Deze gymtas is een leuke peuter- en kleutertas voor op school, de dagopvang of tijdens een dagje uit.

Nieuwe opbergmandjes Black Dots en Blue Birds

Rondslingerende autootjes of spullen die nog geen eigen plekje hebben? Met deze hippe opbergmandjes uit de nieuwe collectie van Deuz is dit verleden tijd. In het opvallende mandje met de vrolijke Dots of het heldere blauw van Blue Birds vind je ze gemakkelijk terug. Ideaal voor op de speelkamer of in het speelhoekje in de woonkamer. Je kunt ze ook schuiven in één van de vakjes van de bekende Ikea opberger. In de kinderkamer is het een handig mandje voor hydrofieldoeken, babydoekjes en (uitwasbare)luiers. Met de draaghengsels aan de zijkant is hij makkelijk te verplaatsen. Ook handig voor onderweg als je wat speelgoed mee neemt voor een bezoek aan vrienden en familie.

Opbergmandje Deuz Blue BirdsOpbergmandje Deuz Black DotsDeuz gymtassen strepen en stippen