ImseVimse heeft er een broertje bij:
Let's go to the Zoo

Wat een heerlijke print! Woodland en Snowland waren al erg mooi. Zoo is vrolijk, kleurrijk en het stofje staat vol met beestjes. Allemaal beestjes die je tegen kan komen bij een bezoek aan de dierentuin. Wij vinden het lekker zomers en nu deze officieel is ingegaan mag dit zonnige printje niet ontbreken. Happy Zoo is beestachtig hip!

 

 Zoo print ImseVimse

Je vind van Zoo het gebruikelijke ImseVimse-assortiment. Dat bestaat uit een wetbag met trekkoord en eentje met rits, de snackbag en de hippe bandana slab. De bandana slab krijgt steeds meer waardering en terecht. Voor binkies die veel kwijlen heb je liever een lapje wat het vocht op kan vangen zodat het shirt met rust gelaten kan worden. Deze bandana slab bestaat uit maar liefst drie lagen.

Een wetbag met een grote W

De wetbags zijn minder bekend. Het merk ImseVimse heeft ze ontworpen als aanvulling op de zwemluiers en als partner in crime voor de katoenen luiers. 

Wij hebben ze opgenomen in ons assortiment omdat ze super praktisch zijn. Behalve voor het zwemmen kun je de wetbag ook gebruiken om vieze kleren in te doen of schone luiers (katoenen of de weggooivariant). Het neemt nauwelijks ruimte in beslag en je kunt het tijdens een dagje uit of vakantie gemakkelijk ergens in een vakje stoppen voor later gebruik. De tas met het koord is zelfs te gebruiken als gymtas.

De snackbag is een kleine variant met een rits. Je kunt het gebruiken om er snacks in te bewaren. Behalve voor snacks is het stiekem ook een erg leuk etuitje. Stop er je favoriete stiften in of kleurtjes en neem het mee op vakantie. Handig toch!

Alle producten van Zoo shop je bij ons online.