Nieuw Zweedse uitblinker JNY colourful kids

Het is geen nieuw merk, want ze zijn opgericht in 2005, maar bij Apenkopje glimt het merk nog wel van de nieuwigheid. JNY colourful kids is een mondvol en staat beter bekend als gewoon JNY. Wij hadden dit merk al enige tijd gespot en hebben van meerdere seizoenen de collecties in de gaten gehouden. Dit seizoen moest het er echt eens van komen. Natuurlijk ver na de deadline om met het seizoen mee te kunnen gaan, maar wat we nog konden bemachtigen is zooo leuk :)

Loeiende sirenes en piepende banden

Wat zijn ze druk! De brandweermannetjes rijden met loeinde sirenes en piepende banden door de straten van wat ook jouw stad zou kunnen zijn. Een hele toffe print met een leuk verhaal. JNY heeft deze print aan een klas voorgelegd en deze riepen luid dat het met een loeiende sirene afgebeeld moest worden. Deze toffe brandweerprint van JNY is er alleen met lange mouwen in de maatjes 86 tot 128. Voor kleine en grote blussers! En wat nog cooler is. Deze print kun je ook onzichtbaar dragen onder je kleding als onderbroek. We hebben er namelijk ook boxershorts van. 

Klepperdeklap pret

Wij zijn gek op krokodillen en daarom mocht deze print niet ontbreken. Met deze longsleeve heb je zeker kroko pret. Zullen we een wedstrijdje doen wie het stilst in het water kan blijven liggen? Leuk shirt met heel veel krokodilletjes die wel houden van een kroko klepperdeklap knuffel. Pas wel op voor die lange rij hagelwitte tanden! 

We hebben de order voor het najaar al besteld en één ding is zeker! Meer JNY colourful kids :)
Nieuwsgierig naar dit merk? Bekijk de brandweer- en krokoprint via de webshop en zoom lekker in om alles goed te kunnen bekijken.