Boys wear tights
De funcky maillot voor jongens maakt een come-back

Een legging voor jongens? Jazeker, en wat voor eentje! Dit strakke najaarsbroekje van Blade & Rose is een killer. De bovenkant heeft een zachte elastische band en de bips wordt versierd met een lief dinootje, piraat of ster.

De maillots zijn kleurrijk, blits en specifiek voor jongens ontworpen. Het Engelse merk Blade & Rose laat er geen gras over groeien. Deze strakke en zeer zachte voetloze leggings zijn funcky en helemaal hip. Door de soepel vallende stof kan jouw stoere bink er heerlijk in bewegen en kruipen.

Op de bips van de maillot vind je een ingeweven figuur van een ster, lief dinootje of stoere piraat. Echt een ladykiller.

 Blade & Rose maillots

Blade & Rose gespot = hebben
Het Engelse merk Blade & Rose kwam bij ons zo maar in het vizier. Bij het zien van deze leggings/maillots voor jongens waren we meteen verkocht. Dit is een te gek product en mogen we niet ongezien aan ons voorbij laten gaan. Waar vind je nu comfortabele en stoere maillots voor jongens? Eentje waar ook katoenen luiers ook goed in passen. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee en hopen dat jullie er ook als een blok voor vallen. Luierkontjes mogen tenslotte gezien worden. En het is nog OEKO-TEX ook = eco en verantwoord textiel.

Exclusief verkrijgbaar bij Apenkopje. Shop Blade & Rose.

Vanaf medio augustus wordt het assortiment flink uitgebreid met nog meer keigave maillots voor jongens.