Kinderkamerfun met Done by Deer

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de toffe collectie van Done by Deer. Dit merk heeft vanaf begin af aan in de shop ons hart veroverd. Begin 2015 begonnen we met een hele kleine collectie en nu zijn de dierenvriendjes van de Contour en Zoopreme-collectie op hol geslagen. Het merk slaat goed aan in de shop en steeds meer klanten vinden ons nu ook voor deze hippe lifestylespulletjes. Tijd om de collectie uit te breiden en een ruimer aanbod te creeeren voor de Done by Deer-fans.

Nieuw bij Apenkopje

Het contourservies heeft er een Zoopreme tasty dinermaatje bij gekregen en nu zijn er ook diverse mogelijkheden om de muren van de kinderkamer een sfeervol tintje te geven. De draadmanden vallen zeker op met hun bijzonder stijl en smaakvolle kleuren. Wat dacht je van de hanglamp in retrostijl? Een klein beetje robuust zoals de draadmanden, maar zeer functioneel voor een stoer ingerichte kinderkamer.

Wij zijn erg blij met het vrolijke en praktische aankleedkussen of verschoningskussen. Door de anti-slip verschuift het kussen minder makkelijk. Het is een compleet kussen en dat zie je niet vaak in Nederland. De hoes heeft een coating waardoor ongelukjes niet doorlekken en ook afgenomen kunnen worden. De hoes is afneembaar en kan prima worden gewassen. Het binnenkussen is gemaakt van foam. Ideaal is dat het verschoningskussen breder is dan het standaard formaat en hierdoor is het veiliger voor de kleine om erop te liggen en voor papa en mama is het een stukje gemak tijdens het verschonen. Ze zijn verkrijgbaar in twee stijlen; Contour en Zoopreme.

Is jouw kleine man de losse lakentje en dekentjes ontgroeid en wordt het tijd voor een echt dekbed? De dekbedovertrekken van Done by Deer zijn behalve beestachtig gezellig ook zijdezacht. Met de safarivriendjes droom je heerlijk weg. Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht. Deze overtrekken hebben geen instopstrook, maar een verborgen rits waarmee het dekbed stevig in de overtrek blijft zitten. De afmetingen van de dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in een baby en junioreditie.

Over Done by Deer
Done by Deer heeft kwalitatief hoogwaardige producten en ze zijn ook nog eens 100% vriendelijk. Wat zo ontzettend leuk is dat je alle producten kunt combineren, maar ze individueel ook prima passen in de inrichting van allerlei ruimtes in het huis naast de kinderkamer. Neem gerust een kijkje bij de hele collectie die wij aanbieden van het merk Done by Deer uit het mooie Scandinavie.