Oepsie! Nieuw kek kledingmerkje

Apenkopje is aangestoken met het Oepsie-virus. Sinds wij dit kekke label hebben gespot is het een woord wat bij ons in het gezin nu regelmatig uit de mond komt. Zo niet vaak, want er zijn heel veel Oepsie-momenten. Het heeft een positieve bijklank en hierdoor worden sommige momenten waarop je eigenlijk iets anders wilt zeggen wat luchtiger gemaakt. Het is een geweldig woord. Probeer het zelf ook maar eens! 

Oepsie is een Belgisch merk met een relatief kleine collectie voor jongens en meisjes tot 8 jaar. De productie is kleinschalig en wordt in een Europees atelier gemaakt. De stoffen die gebruikt worden zijn van biologisch katoen. De Oepsie-collectie heeft een retro en vintage touch en is kleurrijk. Het is een echt Apenkopmerkje en gelukkig konden wij nog een paar leuke items van de najaarscollectie bemachtigen. De voorjaarscollectie kunnen jullie ook verwachten, maar ook niet meer volledig doordat er al items uitverkocht waren. Oepsie is er in het volgende najaar en winter 2016 in volle sterkte. 

Oepsie collectie; klein, hip & helemaal leuk

Het is nog steeds best moeilijk om stoere items te vinden voor jongens vanaf een jaar of 3,4. Dat zitten ze in een tussenfase dat kleding niet te kinderachtig moet zijn en ze vaak zelf ook een behoorlijk sterke mening hebben over wat ze wel en niet aan willen hebben. Wij gaan voor kekke items wat aan sluit bij de belevingswereld van kids. Oepsie heeft voor de peuter/kleuter-collectie een tweetal zeer toffe shirts waar jongens gek op zijn. De traktors en Ninja's sluiten goed aan bij de leeftijd 2 tot 6 jaar. Ze zijn behalve stoer ook nog eens erg mooi afgewerkt. 

Voor de baby's en dreumessen hebben we een tweetal jumpsuits met een ontzettend lief printje van eekhoorntjes en uiltjes. De uiltjes komen ook weer terug op een shirtje en deze kun je combineren met een heerlijk zacht velours broekje in het bruin. Dit is een baggy broekje en ook heel geschikt voor de uitwasbare luierbilletjes.

Een toffe eerste collectie van een merkje waar wij nog lang mee hopen samen te werken. Wij hopen op nog heel veel Oepsie-momenten. Oepsie!

Oepsie longsleeve ninja'sOepsie logoOepsie longsleeve traktors