Stoere kussens voor hippe jongenskamer

Toby Tiger slaat de spijker op zijn kop met deze vrolijke kussens. De afbeelding is niet nieuw! Dieren die we kennen van de shirts zien we terug op een heel ander stukje stof. Leeuw blijft gewoon leeuw. De andere dieren hebben een bijzonder vice versa-print gekregen. Zo kwispelt het hondenstaartje van de lieve Teckel aan de achterzijde rustig verder en is de prachtige vossenpluim van meneer Vos zeker een verrassing als je het kussen om draait.

De raket is als enige een niet-dier, maar zeker niet minder stoer. Na de lancering zie je de aardbol steeds verder van je af gaan en je voelt je zelf een astronaut. Met deze kussens van Toby Tiger heb je een super leuke eye-catcher te pakken voor in de kinderkamer.

100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd

Behalve hip zijn deze kussens ook nog eens verantwoord. Er is gebruik gemaakt van 100% biologisch katoen. De hoes is van het kussen af te halen. Het binnenkussen bestaat uit lekkere zachte veertjes. Hierdoor blijft de vorm langer mooi en kun je extralang genieten van deze vrolijke kussens.

Nu exclusief verkrijgbaar bij Apenkopje.nl

Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct een kijkje.