Loud + Proud baby- en kinderkleding van biologisch katoen

Van "oe oe a"

Wij zijn gek op die slingerende, wiebelende en harige stuiterballen met guitige koppen en ondeugende pretoogjes! Hoe kan het ook anders dan dat wij zelf zo ongeveer op onze kop gingen staan toen we het nieuwe printje zagen van het Duitse merk Loud + Proud. Helemaal stapelgek verliefd op deze aapjeskleding! Net besteld doet er dan niet toe. Deze collectie moeten we gewoon hebben. Het lijkt wel of de aapjes speciaal gemaakt zijn voor Apenkopje. Natuurlijk is dat ziet zo, maar is even een 'wouw-momentje'. 

En zo komt het dat we nu deze fantastische kleding aan bieden in de kleurcombinaties moos/navy en navy/rood. Behalve shirtjes (lange- en korte mouwen), rompers zijn er ook bijpassende broeken en mouwloze jumpsuits die onze oosterburen Strampler noemen. Alle kleding is gemaakt van biologische katoen met keurmerk. De broek, vest en jumpsuit zijn zelfs reversible. Met de bandana slab en het mutsje kun je de kleine apenkop helemaal aapjes-proof stylen. Hoe tof is dat! 

De aapjesprint gaat deel uit maken van de vaste collectie, dus wij hopen dat deze ondeugende aapjeskleding nog even mag blijven!

Maaaaarr, nu komt het! De primeur van de aapjesprint was eigenlijk al op de Ouders Natuurlijk Beurs afgelopen 4 juni 2016. Ai, ja ik weet het. Sinds de gezinsuitbreiding loop ik vreselijk tegen de feiten aan. Ik ga sneller dan ik alle leuke dingen in de shop verwerkt krijg. Mijn vingers maken overuren met het typwerk en nog blijf ik bestellen en wordt de to-do-lijst steeds langer. Leuk om te zien is in ieder geval dat de aapjesprint gretig aftrek vond. Hierdoor is de collectie een beetje uitgedund en heb ik niet alle maten meer beschikbaar. 

De aapjes van Loud + Proud is een musthave printje voor komend najaar. Zomerse shirtjes en summersuits worden volgend jaar weer aangevuld. Ga je mee kijken?