Makii is PENG! Kleuren is cool!

Leg het kleurboek maar aan de kant en maak ruimte op de vloer voor deze super XL kleurplaat. Met deze Turbo kleurplaat beleef je alleen of samen de gekste dingen. Ooit een olifant gezien die sumo worstelaar is of een spin die kan borduren? En wie geniet er van een koude geiser midden in de stad? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze gave kleurplaten. Aan ruimte geen gebrek, want met een afmeting van 91,4 cm bij 150 cm is er voor iedereen wel een kleurplekje.

Uitnodigingen om samen te kleuren

Geen zin om alleen te gaan kleuren? Gebruik de uitnodigingen en nodig je vriendjes uit om samen te gaan kleuren. Hoe gaaf is het als je deze kleurplaat bij je in de tuin legt of gewoon op straat? Samen kleuren is fun! Of je gebruikt hem voor je verjaardagsfeesje. Maak er een quiz van! De antwoorden op de vragen vind je op de kleurplaat. 

Makii neemt kinderen mee op avontuur. Met kleurrijke en gekke karakters inspireren ze kinderen om hun creativiteit te laten exploderen. Twee Rotterdamse jongens, Idris van Heffen en Mielo Pouwer zijn Makii begonnen in 2013. Hun illustratietalent heeft geresulteerd in onder andere deze coole XL kleurplaten.  Laat hun logo nu net ook een aapje zijn. Hier hebben wij natuurlijk een zwak voor. 

In de shop zijn twee gave XL kleurplaten verkrijgbaar; Op ontdekking in de stad of de jungle. En psstt..je krijgt er ook 4 uitnodigingskaarten bij en een leuk mini-avonturenboekje van Max of Sem. 

 XL kleurplaat Makii