Nieuwe collectie Super Sonic Kids van Boys & Girls is geland

Net nu het seizoen van de najaars- en wintercollectie in volle gang is komen wij nog met wat nieuws. Het is slechts een klein gedeelte van een nieuwe collectie. Deze twee toppers kun je zien als introductie van het merk Boys & Girls voordat de voorjaars- en zomercollectie arriveert in de shop. We vinden de longsleeves Space Invader en Sonic Stars zeer hip voor jongens vanaf 1 jaar en verkopen ze in zeer beperkte oplage in de shop. Robotjes zijn dit seizoen hot en terecht, want cool zijn ze zeker!

Out of Space collectie

De vrolijke gekleurde sterren en de kleine monstertjes die de aarde aanvallen. Het maakt onderdeel uit van de nieuwe collectie AW15 van het Engelse merk Boys & Girls. De pixelachtige prints zijn fantastisch en erg eigentijds. Dat jongens gek zijn op invasies, ruimteschepen en buitenaardse wezens is niet verandert. Deze toffe longsleeves van Boys & Girls sluiten hierbij aan, maar dan in een modern jasje en een tikje retro.

Out to Play

Het merk Boys & Girls heeft een missie. Behalve gemaakt van bio katoen, GOTS gecertificeerd en Fairtrade vinden zij het net zo belangrijk dat kids kunnen spelen in deze kleding. Het moet comfortabel zitten, praktisch zijn en zacht aanvoelen. Is dit niet het geval, dan kun je het net zo goed niet dragen.

Out to Play and Created with care! In het voorjaar volgt een fris en fruitige nieuwe collectie met een ruimere keuze voor baby's en boys tot maat 116.

Sonic Star collectie Boys & Girls